Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Ja! Ja rozumiem! To jest mała dziewczynka ufnie wpatrzona w oczy lokomotywy, która za ułamek sekundy ją przejedzie! I stąd ta biel biała jak rzadko!
    pozdrawiam - M.
    D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...

OKO KOTA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    mis zatracil szczegoly futerka i prawie oslepl na lewe oczko.
    Czyli to ciemniejsze?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    w czasie gdy Ty sie logowales na NKP ja stawialem pierwsze kroki w fotograii. dzieki temu, ze wytykano mi bledy jakie popelniam moje zdjecia wygladaja tak jak wygladaja...tu na forum nie wystawiam sie po to by chwalic sie wlasnymi pracami tylko by dowiedziec sie czy popelniam bledy. z kazdego komentarza wyciagam wnioski siegajac po aparat i robiac kolejne zdjecie
    ja ciągle stawiam pierwsze kroki. Szczerze mówiąc fotografowanie ludzi mało mnie kręci- wolę np. makro.
    Może z czasem i do tego dorosnę.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

super dziewczyna, szkoda jednak troszkę tych przepalonych miejsc - m.in.na jej buzi

Domyślnie

Nikomu wkońcu nie dogodzisz;/ Dla mnie ok. ALe jestem ciekaw jakby wygladala cala postac na tych torach
    Wystarczy D80 i troche szklarni i jeszcze jakas żarówka

Domyślnie

A gdzie tu ten eksperyment? Bo chyba nie dziewczyna na torach z maskotką
    Co do oświetlenia to ładnie doświetliłeś z prawej strony. Lewa niestety za jasna.

Domyślnie

Swietne!!!!!! No po prostu szacunek, pięknie to wymysliłeś... naprawdę, jestem pod wrażeniem.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

zdjęcie osobiście mnie nie przekonuje. Przede wszystkim za jasne,a brak stóp w tym przypadku też zabiera dodatkowo mu uroku.
    bieluś

Domyślnie

kolejny miś zatrudniony w kolei

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów