Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Karkonosze

kulten
    Gość

Domyślnie

Wiem, że to czas, widać po rozciągniętych chmurach . Oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać ale w takich wypadkach ja focę kilka ekspozycji np dla drzew na krótkim czasie by uniknąć rozmazu a potem łączenie w PSie.

I nie w tym rzecz się nie podoba bo mam cholernie dobre wspomnienia z tymi górami ale z obróbką oraz doborem ekspozycji nie wyszło najlepiej tym razem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Wiem, że to czas, widać po rozciągniętych chmurach . Oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać ale w takich wypadkach ja focę kilka ekspozycji np dla drzew na krótkim czasie by uniknąć rozmazu a potem łączenie w PSie.

I nie w tym rzecz się nie podoba bo mam cholernie dobre wspomnienia z tymi górami ale z obróbką oraz doborem ekspozycji nie wyszło najlepiej tym razem.
    A ja jestem leniwy i mi się nie chce
    A tak na poważnie to mi to nie przeszkadza dlatego tak to zostawiłem.
    A że się nie podoba to trudno, może następnym razem będzie lepiej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

jak już ma być to BW, pasuje mu ta winieta kolor zbyt ciężki

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    ...

Ale za to wiem gdzie to jest , w drodze do schroniska Samotnia .
    jak już to w drodze ze schroniska Samotnia Jarek robiąc to zdjęcie miał Samotnię za plecami

a tak na poważnie to przy takim naświetlaniu, nieruchome drzewa tak trochę by nie pasowały ale to znowu tylko moje zdanie

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów