Proszę o ocenę... dopiero się uczę więc każda wasza uwaga jest cenna.
Co sądzicie o tym wykonaniu?
![]()
Szukaj
Proszę o ocenę... dopiero się uczę więc każda wasza uwaga jest cenna.
Co sądzicie o tym wykonaniu?
![]()
ten badyl na srodku to modelka oplacona ;p - jezeli tak to przeplaciles
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Poproś moderatora o przeniesienie do działu krajobraz, ale za ten kij w środku kadru to Cię tam zjedzą
![]()
Ten kij był moją modelką. Szupła i chciałem aby całemu krajobrazowi nadała jakiejś odskoczni. Ponieważ fotografowanie morza jest zbyt jednolite i nudne.
i podpisze sie pod slowami kolegi wyzej
odpowiednio zlapany moment moze z ciszy na morzu zrobic cudne "foto"
zoe uwazasz ze jest nudno bo jednolito - pokaz to w inny sposob, tak by nie bylo nudno
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Może faktycznie macie racje.
Jestem początkującym w dziedzinie fotografii, wydawało mi się iż dowolny element natury, przyrody, lub nawet taki pal wbity w piasek może nosić jakieś znamię dynamizmu na zdjęcie.
Tym bardziej że spóźniłem się tutaj z zachodem słońca. Ta fotka była zrobiona po 3minutach od zachodu.
zoe - tak ale gdyby on byl bardziej ostry a nie rozmyty no i nie byl w centralnej czescie kadru (jurek cos mowil o tym) i nie zawsze zachod musi byc motywem zdjecia - poczytaj o kompozycjach i podstawach i pomysl oc chcesz pokazac i jak
nie poddawaj sie i do przodu
WaWeWu
Fotka niezla. Ale brakuje obrobki. No i fotke chyba trzebaby wyprostowac, bo horyzont troche krzywy.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Badyl mógłby być gdyby:
a. nie ten cień który jest jego przedłużeniem
b. cofnąłbyś się pare kroków w tył
A tak ogólnie to myślę, że mając takie fajne warunki oświetleniowe (spójrzcie na te fale) temat mogłeś inaczej wykorzystać. Powodzenia w dalszych zmaganiach.
Skontaktuj się z nami