Dziewczyny które pozują w 99 % chcą wyglądać ładnie a sztuką dla fotografa jest dobrać odpowiednie parametry (światło, cienie, układ twarzy, ciała w kadrze, miejsce, klimat sesji) aby to piękno wyciągnąć. Nie zawsze jest to piękno oczywiste jak na okładkach pism. Ktoś kto "psuje" zdjęcia dla efektu jest dla mnie artystą (nie do końca pozytywnie oceniam artystę w fotografii) Ktoś kto wyciąga piękno za pomocą dostępnych mu narzędzi jest dobrym rzemieślnikiem . I niech artysta stanie się najpierw dobrym rzemieślnikiem a pózniej wróci do artystycznego podejścia do fotografii
No nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Aczkolwiek cały czas zostaje kwestia, co jest "ładne" - twierdzisz, że dziewczyna na tym zdjęciu nie wygląda ładnie - mnie się ona podoba
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
No nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Aczkolwiek cały czas zostaje kwestia, co jest "ładne" - twierdzisz, że dziewczyna na tym zdjęciu nie wygląda ładnie - mnie się ona podoba
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami