Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A no właśnie, coś dodawali, ale nie wiadomo co, jak w tym dowcipie o samochodach i placu czerwonym. Cieszę się, że się już wyjaśniło. Peanie na starą wersję zakupu D300+NC1 nie ma już szans, więc zakupiłem na Alledrogo NX2 trial. A ponieważ D300 znowu zdrożało, pewnie kupię nic od Nikona.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Przepraszam ale czegoś tu nie rozumiem wersji Traial jest wersją testową której nie potrzeba kupować w przypadku NX2 jest to 30 dni do ściągnięcia z strony nikona po rejestracji jak za to zapłaciłeś to ktoś Cię normalnie oszukał Ja co prawda do swojego otrzymałem pełną wersję z której korzystam ale testowałem NX2 za free przez 30 dni i nie była to żadna kradzież ani piractwo !!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drhardware Zobacz posta
    zakupiłem na Alledrogo NX2 trial.
    ?
    Możesz coś więcej na ten temat powiedzieć?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drhardware Zobacz posta
    ......więc zakupiłem na Alledrogo NX2 trial...
    Jak widzę nadgorliwość i przeświadczenie, że jak się płaci to się ma legalnie, zbierają żniwo .
    Nikt Cię kolego nie uświadomił co to trial? Zażądaj od sprzedawcy zwrotu kasy albo zgłoś do Allegro tę procedurę, aby uchronić następnych nieświadomych.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-07-2009 o 11:20 Powód: orto! ("zarządaj")
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Spokojnie, wiem co kupowałem. Za oszałąmiającą kwotę 5 zł polskich (jedno piwo, które pójdzie mi na zdrowie, jak go nie wypiję) mam okładkę, książeczke i płytę. Teraz jestem na etapie prac introligatorskich - wydrukowałem sobie instrukcję. Jak już dojrzeję do próby praktycznej edycji zdjęc, wtedy sobie zainstaluję i poćwiczę.
    Ostatnio edytowane przez drhardware ; 20-07-2009 o 18:13
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Uprawnienia umieszczania postów