Szukaj
Dwójka bardzo sugestywna, cały tryptyk świetny
Pozdrawiam Tomasz
Po prostu piękne te Krakowskie...
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Dla mnie najlepszy motyw tych trzech jest na nr 3 i stoi z laska i to na nim bym skupil uwage. Moze ustrzelisles ta pania w tej pozie osobno ?
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
hmm..trzecie jest wg mnie genialne!
Dzięki, panowie. Ja też lubię trójkę. Co do zadymy między dzieciakiem i mamą mam jeszcze kilka bardziej emocjonalnych, ale były problemy kompozycyjne (ruchliwa ulica, było zasłaniane co chwila) i zdecydowałem się wybrać najbardziej czyste kadry.
Niestety, ten motyw wszedł na scenę tak szybko, jak z niej zszedł - kobitki chyba mają swoje terytoria, nie mogą siedzieć w kupie bo jedna drugiej chleb zabiera.
pozdrawiam - M.
D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...
OKO KOTA
Trójkę bardzo dobrze uchwyciłeś. Najlepsza z serii.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
mam co najmniej mieszane uczucia, oglądając te zdjecia.
Pomijając fakt, ze prawdopodobnie nie masz zgody osob na upowszechnianie wizerunku, to pokazujesz jakiś wyrwany z kontekstu moment, każąc nam przezywac jakies wyimaginowane emocje.
A przeslanie z tego tryptyku ? To, ze na ulicach są zebracy ? Trochę mało odkrywcze.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami