Szukaj
Dwójka bardzo sugestywna, cały tryptyk świetny
Pozdrawiam Tomasz
Po prostu piękne te Krakowskie...
Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs
Dla mnie najlepszy motyw tych trzech jest na nr 3 i stoi z laska i to na nim bym skupil uwage. Moze ustrzelisles ta pania w tej pozie osobno ?
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
hmm..trzecie jest wg mnie genialne!
Trójkę bardzo dobrze uchwyciłeś. Najlepsza z serii.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Dzięki, panowie. Ja też lubię trójkę. Co do zadymy między dzieciakiem i mamą mam jeszcze kilka bardziej emocjonalnych, ale były problemy kompozycyjne (ruchliwa ulica, było zasłaniane co chwila) i zdecydowałem się wybrać najbardziej czyste kadry.
Niestety, ten motyw wszedł na scenę tak szybko, jak z niej zszedł - kobitki chyba mają swoje terytoria, nie mogą siedzieć w kupie bo jedna drugiej chleb zabiera.
pozdrawiam - M.
D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...
OKO KOTA
mam co najmniej mieszane uczucia, oglądając te zdjecia.
Pomijając fakt, ze prawdopodobnie nie masz zgody osob na upowszechnianie wizerunku, to pokazujesz jakiś wyrwany z kontekstu moment, każąc nam przezywac jakies wyimaginowane emocje.
A przeslanie z tego tryptyku ? To, ze na ulicach są zebracy ? Trochę mało odkrywcze.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Skontaktuj się z nami