Szukaj
Jedynka, bym niżej ciął czoło, albo wcale nie ucinał, takie jakie jest ani w tę ani we wtę nie pasuje mi. Ręka (lub raczej palce) też jakoś nie podchodzi. Głowa moim zadaniem za bardzo przekręcona, można było troche mniej. Za to ładne odbicie ringa w oczach, i głębia akurat.
dwójka, troche rzucają się w oczy manipulacje -> niedoróbka w okolicach ramion, kontur twarzy. Ogólnie dla mnie za jasno i widać dla modelki też było (bo ma oczy przymróżone od tego światła)
trójka podoba się.
Nie wiem, czy postawiłes sobie fundamentalne pytanie, po co własciwie fotografuje sie dziewczyny ?
Ja uwazam, ze dlatego, iż są ładne i zdjecia mają podkreślac (i zatrzymać) właśnie te piękno.
Tutaj - pardon - Judyta wyszła fatalnie na wszystkich trzech fotkach.
Pomijając już dwójkę (bo to jest kosz), na 1-ce wygląda jak gdyby była brudna, natomiast na 3-ce wygląda bardzo niezgrabnie.
Nie wnikajac juz zatem w te wszystkie technikalia (konwersja, ostrośc, agresywne ringi w oczach, kompozycja, itp...), po prostu pokazałes te dziewczynę bardzo niekorzystnie.
I'm not always right, but I'm never wrong...
1.kolor tragedia - ustawiaj w/b manualnie przy ringu
2.zepsute obrobka, ciete dziwnie , wlosy roztrzepane;P
3.hmm ... no pstryk zwykly.
Mogles sie bardziej przylozyc ... zdecydowanie!
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Niespecjalnie widać żeby była taka miła. A pewnie da się to pokazać...?![]()
Modelka stała chyba zbyt daleko od ringlight'a, bo zgubiłes ten specyficzny efekt oświetlenia.
20/1.8 | 105/2.8 | ...
Skontaktuj się z nami