Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Judyta

Domyślnie Judyta

Taka mała sesja z przemiłą dziewczyną Judytą

1.

2.

3.

Domyślnie

Jedynka, bym niżej ciął czoło, albo wcale nie ucinał, takie jakie jest ani w tę ani we wtę nie pasuje mi. Ręka (lub raczej palce) też jakoś nie podchodzi. Głowa moim zadaniem za bardzo przekręcona, można było troche mniej. Za to ładne odbicie ringa w oczach, i głębia akurat.
    dwójka, troche rzucają się w oczy manipulacje -> niedoróbka w okolicach ramion, kontur twarzy. Ogólnie dla mnie za jasno i widać dla modelki też było (bo ma oczy przymróżone od tego światła)
    trójka podoba się.

Domyślnie

Nie wiem, czy postawiłes sobie fundamentalne pytanie, po co własciwie fotografuje sie dziewczyny ?
    Ja uwazam, ze dlatego, iż są ładne i zdjecia mają podkreślac (i zatrzymać) właśnie te piękno.

Tutaj - pardon - Judyta wyszła fatalnie na wszystkich trzech fotkach.
    Pomijając już dwójkę (bo to jest kosz), na 1-ce wygląda jak gdyby była brudna, natomiast na 3-ce wygląda bardzo niezgrabnie.

Nie wnikajac juz zatem w te wszystkie technikalia (konwersja, ostrośc, agresywne ringi w oczach, kompozycja, itp...), po prostu pokazałes te dziewczynę bardzo niekorzystnie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

1.kolor tragedia - ustawiaj w/b manualnie przy ringu
    2.zepsute obrobka, ciete dziwnie , wlosy roztrzepane;P
    3.hmm ... no pstryk zwykly.

Mogles sie bardziej przylozyc ... zdecydowanie!
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Niespecjalnie widać żeby była taka miła. A pewnie da się to pokazać...?
    D90

...:: blogspot ::...

Domyślnie

Modelka stała chyba zbyt daleko od ringlight'a, bo zgubiłes ten specyficzny efekt oświetlenia.
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Uprawnienia umieszczania postów