Close

Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 275

Wątek: SNS-Resizer

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mad_mark Zobacz posta
    Pebal, czy myslisz ze Mono mogloby zaradzic problemowi 'nieprawidlowego parametru rozmiaru' ...?
    Bardzo możliwe, jeżeli tylko uda się go na Mono uruchomić.

Domyślnie

Do mono jeszcze kawałek drogi, mały bo mały, ale parę zmian trzeba zrobić. Aczkolwiek dla programistów... wydaje mi się, że nie trzeba przekompilować kodu w mono. Trzeba tylko rozwiązać problem z dcraw.
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

witam, zainstalowałem sobie podobno ten wspaniały programik o którym tak fantastycznie piszecie ale cos mi nie chodzi nie moge wrzucic fotki do zmniejszenia za to otwiera mi się komunikat o darowiznie - ile mam obdarowac kolege i czy rzeczywiscie tak to jest -programi zassałem z dobrych programów i tam jest napisane wersja wolna od opłat
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    witam, zainstalowałem sobie podobno ten wspaniały programik o którym tak fantastycznie piszecie ale cos mi nie chodzi nie moge wrzucic fotki do zmniejszenia za to otwiera mi się komunikat o darowiznie - ile mam obdarowac kolege i czy rzeczywiscie tak to jest -programi zassałem z dobrych programów i tam jest napisane wersja wolna od opłat
    Chyba sobie jaja robisz. Pokaż proszę ten komunikat.
    Fotki przeciąga się na ikonkę programu.

D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osowiak Zobacz posta
    Ten link jest niepoprawny.

Domyślnie

Hmm, chyba znalazłem mały bug. Jeśli obraz jest w TIFF i ma więcej niż jedną warstwę, program nie konwertuje go tylko pisze ERROR. Ale tylko wtedy gdy zaznaczymy "Kopiuj dane EXIF" Dałoby się coś z tym zrobić?
    Ostatnio edytowane przez korsarz ; 06-10-2009 o 03:17

Domyślnie

Program świetny !!!
    Można znaleźć klika ciepłych słów o nim jak i sam program w najnowszym numerze DFV.

Domyślnie

w ostatnim Digital Foto Video jest opisany SNS-resizer
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Pebal jesteś wielki!! podziwiam to że zapodałeś ludzikom do dyspozycji to cudo. wielkie dzięki
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów