Close

Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 275

Wątek: SNS-Resizer

Domyślnie

Mi przy uruchomieniu nowej wersji (1.7.2) wywala błąd "błędne parametry rozmiaru", potem się odpala, ale denerwuje to

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Mi przy uruchomieniu nowej wersji (1.7.2) wywala błąd "błędne parametry rozmiaru", potem się odpala, ale denerwuje to
    To sobie przestaw rozmiar na prawidłowy i zapisz parametry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    To sobie przestaw rozmiar na prawidłowy i zapisz parametry
    aha, działa

Domyślnie

[...]

Jak widzę sprawa się wyjaśniła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    [...]

Jak widzę sprawa się wyjaśniła.
    Pebal, jest szansa, żeby w kolejnych wersjach był bardziej rozbudowany moduł dodawania podpisów do zdjęcia? W sensie.. do wyboru jakiś cień pod textem etc... I najważniejsze żeby rozpoznawał orientację obrazu i prawidłowo dobierał rozmiar czcionki. PS mam z tym problem, mimo stworzenia osobnych akcji dla formatów pion i poziom - nie wiedzieć czemu często się to rozjeżdża.

Domyślnie

Pebal, jest szansa, żeby w kolejnych wersjach był bardziej rozbudowany moduł dodawania podpisów do zdjęcia? W sensie.. do wyboru jakiś cień pod textem etc... I najważniejsze żeby rozpoznawał orientację obrazu i prawidłowo dobierał rozmiar czcionki. PS mam z tym problem, mimo stworzenia osobnych akcji dla formatów pion i poziom - nie wiedzieć czemu często się to rozjeżdża.
    Wersja 2.x.x programu, będzie rozbudowana tak mocno, jak tylko sobie tego życzycie. Ponieważ parametry nie będą już przechowywane w nazwie pliku, lista parametrów będzie ograniczona jedynie zdrowym rozsądkiem (niekoniecznie moim).
    Piszcie czego potrzebujecie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pebal Zobacz posta
    Wersja 2.x.x programu, będzie rozbudowana tak mocno, jak tylko sobie tego życzycie. Ponieważ parametry nie będą już przechowywane w nazwie pliku, lista parametrów będzie ograniczona jedynie zdrowym rozsądkiem (niekoniecznie moim).
    Piszcie czego potrzebujecie.
    hmm.... Może narzędzie do kadrowania?

Domyślnie

Na razie moja mamuśka, demon Naszej Klasy została Twoją fanką W końcu bez problemu sama skaluje sobie zdjątka

Domyślnie

hmm.... Może narzędzie do kadrowania?
    Hurtowe kadrowanie? Jak miałoby to działać?

Domyślnie

Zastosowane w tym programie algorytmy sa autorskie, czy uzywane jako biblioteki?

Strona 11 z 28 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów