J/w - wali po oczach, że w każdej jest zamek i to b.dobry, trwały.
Szukaj
J/w - wali po oczach, że w każdej jest zamek i to b.dobry, trwały.
W F6 są nawet dwie kieszenie na suwak, niektóre rzeczy można też trzymać pod insertem.
Generalnie to przyłączam się do chwalenia tej torby, bardzo długo szukałem i nie znalazłem nic lepszego do noszenia sprzętu na co dzień. Nie lubię tylko trochę zapięć, głównej komory, ale da się przyzwyczaić.
Nie demonizuję, tylko jak oglądałem ten model w sklepie to wydał mi się "sztywny". Myślałem, że torby tej firmy bardziej "dopasowują" się do ciałaChyba że z czasem będzie inaczej.
Szóstka nie jest sztywna, ale nie pobije F3X - tę kiedyś jeden sprzedający przysłał mi.... w kopercie bąbelkowej a4 - serioWyjąłem, strzepnąłem i zapakowałem: wówczas 1dsII+16-35+35L+580EX - mało pakowna?
![]()
Witam.
Panowie szybkie pytanie do osób posiadajacych f-2 czy wejdzie tam aparat wielkosci 5dmkII z gripem i zapietym 16-35 2.8? bo wiem ze bez gripa nie bedzie problemów ale nie wiem jak to bedzie z podpiętym
Proszę o pomoc posiadaczy
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Wejdzie.
Do F2 zmieściłem D700 z gripem, 14-24, 24-70, 70-200, SB-800 i SB-26. Ale to juz nieco za ciasno, do tego problem z tulipanami.
Te torby są dla mnie dziwne, dosyć specyficzne.
Wg mnie są tak samo rewelacyjne, jak do dupy. Najbardziej cichociemne torby jakie znam (duży plus), bardzo wygodne. Niestety w ostatecznym rozrachunku mało funkcjonalne: 24-70 z tulipanem wchodzi mocno na styk (to samo 70-200; oczywiście można trzymać tulipany w bocznych kieszeniach, ale to jest na maxa upierdliwe), średnio bezpieczne przechowywanie drobiazgów typu karty pamięci, jest w sumie niska (chowając puszkę z zapiętym szkłem typu 24-70 klapę trzeba dość mocno naciągnąć, odstaje). Metalowe klamry cholernie niewygodne, a mając długie szkło w torbie klapa nie sięga to rzepów.
Reasumując, mają w sobie coś, co każe mi je lubić. Mimo wszystko jednak zdecydowałem się wymienić F2 na Kata PR-440 i jestem cholernie zadowolony z tego ruchu.
N
Mam f2 oraz f6 (mniejsza). Nawet do tej drugiej da się upchać d300 z gripem i 70-200 2,8. Trochę trzeba kolanem dopychać, ale jest to możliwe. Nawet lampa lub trzeci obiektyw jeszcze się zmieści (D300 jest z podpiętym 17-55 2,8 )
1.By null at 2010-10-09
2.By null at 2010-10-09
Zdjęć już nie zamieszczam, ale dodam jedynie, że F2 jest ze 2x większa i ma boczne kieszenie.
co Wy widzicie w tych domke?
Skontaktuj się z nami