Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: domke

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maryj Zobacz posta
    domke najczęściej mają kotleciarze dla lanus
    Rozumiem, że chodzi o lans? Buehehehe...

Domke są ok, aczkolwiek niestety nijak nie chronią przed uderzeniami. Można tam trzymać baterie, dopałkę (i systemowa i Quantuma), lampę (trzeba uważać) - można też trzymać szkła, ale jak walniesz w coś taką sakwą, to niestety zawartość przyjmie cios na siebie.

Ja pierdoły nosze w małych domkach, ale na długie szkło i tam mam LowePro.
    D3Hs, N50/1.2 G, SB-1000 + platynowy stołek

Domyślnie

Przyznam, że miałem kiedyś ochotę na coś pokroju domke. Zdecydowałem się na mekko z której i tak odprułbym wszystkie naszywki. Coś mnie jednak tknęło i przemyślałem decyzję raz jeszcze. Te torby mają swój urok, ale jeśli mam być szczery, jak dla mnie nie grzeszą funkcjonalnością. Zdecydowałem się na serię lowepro reporter i jestem zadowolony.

Domyślnie

Dzięki koledze mogę z czystym sumieniem polecić Think Tank Photo, mają bardzo duży asortyment różnych dodatków, kupiłem w tym sklepie:http://www.snapperstuff.com/photogra...stproducts.asp i polecam.

Domyślnie

no faktycznie super. dodatków, a dodatków lecz ceny w funtach mocno zaporowe. sam pasek biodrowy, z tych lepszych 150 zł i jedna sakwa 130 zł. Wilku nie stać mnie na taki set

może znacie jeszzcze jakieś firmy ? lowepro odpada bo taki zestaw przekracza sumę 320 zł jakie mogę przeznaczyć na to.
    ma wejść:
    -puszka (d70s teraz, później d300 bez gripa)
    -80-200mm 2.8 Tokina
    -18-125mm sigma
    -28mm 1.8 sigma
    -sb-800
    to ma pomieścić taki pas i zdaje mi sie że właśnie Newswear Chestvest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    e-oko ma w ofercie torby domke. Moze mozna u nich zapytać/zamowic.

.
    Miewają. Sporadycznie. I porównaj sobie ceny z tymi w Stanach. Przebicie zwala z nóg niestety.
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Domyślnie

Otiv, weź się pochwal czy już paczka przyszła czy nie
    porób foty i wstaw a mnie osobiście przynieś i pokaż

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gexik Zobacz posta
    Otiv, weź się pochwal czy już paczka przyszła czy nie
    porób foty i wstaw a mnie osobiście przynieś i pokaż
    jeszcze czekam na paczke, minęło dopiero 15 dni, chyba jeszcze sobie poczekam

Domyślnie

Ja z jebaja w GB czekałem jeden dzień po czym zobaczyłem jak jebajowy "Super sprzedawca" nagle zmienił się w "konto zawieszone".

Bladyrunner*
    Gość

Domyślnie

Czy ktoś w Warszawie lub okolicach posiada modele F1, F2, J1, J2, J3 ? Chętnie bym zobaczył na żywo, bo się zastanawiam nad zakupem dwóch (mniejszej i większej), a kupować w ciemno nie chcę. Aha, co do dostępności to jeden koleśna Allegro handluje tymi torbami, a ceny ma chyba rozsądne.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów