Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36
    Oszczędny w słowach Awatar Teri
    Miasto
    Wasilków/Białystok

Domyślnie

Ostatnie śliczne!
    D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bardzo ładnie

edit: a tak mi sie po sekundzie nasuneło że gdyby to ktos uznany ślubny na forum zaprezentował to mielibysmy nowy styl coś jak rapoglamur
    ostro wszędzie ostro wszędzie co to będzie co to bedzie zdjecie czwarte ładne jest i chyba pokazane po to żeby wszyscy uwierzyli że kolega umie robic zdjecia a że chciał miękko i mu wyszło? to niech ma...
    zresztą portret może byc miękki według mnie...

Domyślnie

Czwórka powaliła - trójka świetna! Gratuluję serii.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ostatnie zamykające serię bardzo dobre z siłą, która bije od tego zdjęcia. Podoba mi się.

Domyślnie

No 3 i 4, super.
    Tak jak fajna jest obróbka, tak jeszcze lepsze zdjęcia - dla mnie świetne.
    Naprawde dobra seria.
    Pzdr.

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie komentarze. Mam kłopot z samodzielną oceną tych zdjęć z uwagi na kompletny brak dystansu do tematu Z drugiej strony wszystkie zdjęcia wyglądają dokładnie tak, jak chciałem żeby wyglądały - obróbka jest w całości zamierzona i wykonana bardzo podobnie w każdym zdjęciu.

Duża rozbieżność ocen mnie cieszy, krytyka zawsze jest lepsza od obojętności.

Domyślnie

Według mnie tylko jedynka odstaje na minus. Reszta fajna. Ale ja się nie znam na fotach dzieci.

Domyślnie

Cala seria jest bardzo dobra.
    Co do pustosłowia to racja-nostaligia lepsz i bardziej sentymantalna, nostalgia, prostsza, z pogwałceniem norm technicznych, słaba...
    Kto powiedział, że ta stylizacja jest zabroniona?
    W ogóle kogo obchodzi jak ogląda fotografie czy to jest stylizowane na Druhana czy nie.... - jedynie warto to wiedzieć, ale doczepiać się do tego-nie.
    Ehh
    Gratuluję sesji.

Domyślnie

świetna robota Twoja i modelki bardzo mi się
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie uwagi i komentarze.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów