Ostatnie śliczne!
Szukaj
Ostatnie śliczne!
D80, Nikkor 50/1.8, Sigma APO 70-300/4-5.6, Sigma 17-70/2.8-4.5, dużo chęci do nauki, mało czasu
bardzo ładnie
edit: a tak mi sie po sekundzie nasuneło że gdyby to ktos uznany ślubnyna forum zaprezentował to mielibysmy nowy styl coś jak rapoglamur
ostro wszędzie ostro wszędzie co to będzie co to bedziezdjecie czwarte ładne jest i chyba pokazane po to żeby wszyscy uwierzyli że kolega umie robic zdjecia
a że chciał miękko i mu wyszło? to niech ma...
zresztą portret może byc miękki według mnie...
Czwórka powaliła - trójka świetna! Gratuluję serii.
Ostatnie zamykające serię bardzo dobre z siłą, która bije od tego zdjęcia. Podoba mi się.
No 3 i 4, super.
Tak jak fajna jest obróbka, tak jeszcze lepsze zdjęcia - dla mnie świetne.
Naprawde dobra seria.
Pzdr.
Dziękuję za wszystkie komentarze. Mam kłopot z samodzielną oceną tych zdjęć z uwagi na kompletny brak dystansu do tematuZ drugiej strony wszystkie zdjęcia wyglądają dokładnie tak, jak chciałem żeby wyglądały - obróbka jest w całości zamierzona i wykonana bardzo podobnie w każdym zdjęciu.
Duża rozbieżność ocen mnie cieszy, krytyka zawsze jest lepsza od obojętności.
Według mnie tylko jedynka odstaje na minus. Reszta fajna. Ale ja się nie znam na fotach dzieci.
Cala seria jest bardzo dobra.
Co do pustosłowia to racja-nostaligia lepsz i bardziej sentymantalna, nostalgia, prostsza, z pogwałceniem norm technicznych, słaba...
Kto powiedział, że ta stylizacja jest zabroniona?
W ogóle kogo obchodzi jak ogląda fotografie czy to jest stylizowane na Druhana czy nie.... - jedynie warto to wiedzieć, ale doczepiać się do tego-nie.
Ehh
Gratuluję sesji.
świetna robota Twoja i modelkibardzo mi się
![]()
U born unique don't die as a copy...
Dziękuję za wszystkie uwagi i komentarze.
Skontaktuj się z nami