Szukaj
Podoba mi sie trojka, nawet mimo cienia ucha z kontry. Pozostale dwa nieco raza sztucznoscia sytuacji, a na trzecim widac ze mamy do czynienia z osoba niepalacaMimo to fajna seria, choc nie jestem zwolennikiem sesji z dymkiem.
W środę biorę urlop i to poprawimyDzięki za uwagę...
Już widzę że nie jesteś sam - masa ludzi mi to powiedziała dziś...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
1. Mało kobiece z powodu peta w gębie
2. Mało kobiece z powodu mało kobiecej pozy siedzącej - nogi. Chyba że to zamierzone, ale wtedy mi to się nie podoba i już.
3. Nie wiem. Nie ma nic co mi się nie podoba, ale nie ma też nic co mi się podoba. A może po prostu nie lubię palących kobiet...
Poza tym odnoszę wrażenie że na 1 i 3 mamy do czynienia ze zgaszonym petem.
O, inna rzecz na trójce - kobieta ma widoczne bokobrody...
widać że nie Pali ! Jak chcesz robić zdjęcia z petem to weź Palaczkę.
Za to Bardzo mi się podoba makijaż. Ten zółto złoty cień jest super
pozdrawia nox
pstrykam D80
No bardzo ładnie!
Czy do takich "oczu" możnaby pokusić się o "włosy"? Wystarczyłoby trochę lakieru..
Ona podobno paliNajgorsze że dopiero po sesji wiem tak naprawdę że potrzeba mi jeszcze fryzjerki i kogoś ze sklepem z tanią odzieżą....
![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Dwojka mi sie podoba, za kolor i dym szkoda tylko wlosow i cienia reki na twarzy. Nie wiem jeszcze co z dolem, czy obciac nad kolanami, czy pokazac go wiecej.
Co do kobiecosci, to wedlug mnie jedynka i dwojka pokazuja kobiete, ktora do tzw. wyzszych sfer nie nalezy i poza modelki miala to pokazac. Na trojce tego nie widze.
Al, stworzyłeś ciekawy klimat: fajne światło, pięna modelka, tło!! super!
Ale: ten pet tez mi nie pasuje, juz lepiej gdyby miała w dłoni np. wieelkiego lizaka, starodawną słuchawkę telefoniczną, a w drugiej ręce peta z subtelnie sączącą się smużką dymu - byłoby bardziej kobieco i intrygująco.. (to luźne pomysły, wybacz ingerencję). ale mogłaby też po prostu leciusieńko rozchylić usta i spojrzeć w oko twojej puszki sarnim wzrokiem, bo to dziewczyna nietuzinkowej urody, co zreszta potrafiłeś pokazać i jednocześnie zeszpecić
![]()
bardzo fajnie ! i makijaz ciekawy![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami