Szukaj
całkiem ładnie, trochę bardzo schematycznie.tory kolejowe były 999999999999999 razy
Zdjecia jak dla mnie bardzooooo przyjemne. No ale wlasnie wydaje mi sie ze wszyscy jezdza na te same tory. Ale nie szkodzi przeciez liczy sie efekt koncowy. Tak samo mozna powiedziec ze 9999999999byly drzewa czy jakies musry. Pozdrawiam i zapraszam na www.triopokolenie.com tak przy okazji![]()
D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,
mz Marcin korzystniej wygląda z profilu, dlatego uważam że 2ka i 4ka są najlepsze. Szczególnie 4ka gdzie model wygląda nonszalancko, trochę tajemniczo (pierwszy plan - słup po lewej niepotrzebny(?) Odwraca uwagę.)
Podoba mi się jeszcze 5ka bo wydaje mi się, że jest najbardziej naturalna. Swobodny i sympatyczny uśmiech.
Trochę przeszkadza mi w odbiorze i wyborze to, że pierwsze 4 to różne kadry i różna obróbka, trochę zbyt rożne jak na set.
Nikon+Nikkory
Pozdrawiam, Marek
No to jedziemy
1. Odrobinkę za ciemne i kolorystyka mi osobiście jakoś nie leży. Kadr OK.
2. Świetne. Kadr, konwersja, poza modela - super.
3. Wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdyby głowa modela wpasowała się w łuk, jaki tworzą przęsła mostu. Ale nakręciłem... Ale wiesz, o co chodzi, prawda?Kolorystyka OK.
4. Świetne kolory. Ale mam wrażenie, że mury lecą na prawo (tak, tak, widzę, że nie mur na pierwszym planie jest równoległy do krawędzi zdjęcia... ale wrażenie zostaje). I chyba trochę Marcin został zdominowany przez te mury...
5. Troszku nienaturalna poza i chyba odrobinkę więcej kontrastu by się przydało...
Ok, to było czepialstwo. Poza tym bardzo fajny secik
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Jedynka i czwórka bardzo fajne. Czy to czasami nie jest most w Lubartowie i ruiny przy pałacu ?
Pozdrawiam Tomasz
Nie. Most jest w Trawnikach na trasie Lublin - Chełm a ruiny to Krupe na trasie Chełm - Krasnystaw
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami