Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Czas matek

Domyślnie Czas matek

Po raz kolejny Jarocin miał zaszczyt gościć Teatr Ósmego Dnia. Tym razem zaprezentowali spektakl pt. "Czas matek". Oto kilka zdjęć które popełniłem podczas tego widowiska. Mam nadzieję że za dużo nie wrzuciłem Nie często zdarza mi się fotografować tego typu wydarzenia, proszę o konstruktywną krytykę. ISO przeważnie zabójcze 6400, tak więc szum może się delikatnie przebijać, zdjęcia praktycznie bez ruszania wywołane z RAWa

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

08.

09.

10.

11.

12.

13.

Domyślnie

...4,8,10,11 fajnie w kadrach i światło gra. Daj mi panie boże jak to nazwałeś "szumy" na takich czułościach.

Domyślnie

kiedyś robiłam ich na fecie, nie powiem, ciekawie wygląda to u Ciebie. może nie wszyscy odnotowali, ale jest to teatr ruchomy. fotograf naprawdę musi się sporo nabiegać i przedrzeć przez tłum. gratuluję.

naprawdę fajnie niektóre się prezentują. zwłaszcza 6 i 11.

teraz pilnuj zdjęć. teatr ma to do siebie, że wysyła "ofertę" z prośbą o darmowe udostępnienie DUŻYCH zdjęć na własny użytek, oczywiście bez żadnego wynagrodzenia
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

co by nie mówić ... 4 najlepsza

Domyślnie

4 mój fawo! Dobry reportaż...

Cytat Zamieszczone przez kami Zobacz posta
    kiedyś robiłam ich na fecie
    Poważnie?
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Uprawnienia umieszczania postów