Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

fajny pomysl i wykonanie

Domyślnie

Ciekawy secik.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qiubag Zobacz posta
    Fajna seria, w fajnej kolorystyce. Najbardziej podoba mi się czwórka, natomiast najmniej realistyczna jedynka (tzn. widać, że pozowane ). Całość układa się w fajną historię.
    Cytat Zamieszczone przez jendryn
    Ja czekam na sesję z Anetą Set jest ciekawie rozwiązany, jedynka wygląda nienaturalnie, ale całość tworzy fajny klimat
    Zgadzam się z wami. Jedynka oryginalnie miała być bardziej dynamiczna (stąd wysokie ISO na tym zdjęciu), ale moja druga połowa przekonała mnie do wrzucenia bardziej statycznego ujęcia. Mnie się bardziej podoba to:

5.
    D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4

Domyślnie

No, piątka super O niebo lepsza od jedynki. Może jakby dać modelkę trochę bardziej z boku kadru... hmm, sam nie wiem podoba mi się jak jest.
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Świetne prace i ciekawa historia z tego wyszła
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Oszczędny w słowach Awatar rsuchorab
    Miasto
    Lublin/Pruszcz Gdański

Domyślnie

super

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

3 i 4 super. 5-ka zamiast 1-ki, jak najbardziej!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sztolcman Zobacz posta
    Zgadzam się z wami. Jedynka oryginalnie miała być bardziej dynamiczna (stąd wysokie ISO na tym zdjęciu), ale moja druga połowa przekonała mnie do wrzucenia bardziej statycznego ujęcia
    nie sluchaj sie kobiet... szczegolnie nieobiektywnych piatka jest swietna... sa emocje, akcja, dobre swiatlo... dla mnie bomba
    regulamin

Domyślnie

podoba mi sie pomysl i ostatnie zdjecie
    D750 + D700 + F80 + Pentacon Six TL + 14-24/2.8 + S 35/1.4 + S 50/1.4 + S 85/1.4 + 105/2.8 VR + 70-200 VRII + CZ Biometar 80/2.8 + Sonnar 180/2.8 + SB-800 + Sunpak 555 + PW II

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów