Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Znowu drift.

Domyślnie Znowu drift.

Ictus powiedział juz praktycznie wszystko na temat III rundy TOYO w Bydgoszczy a mnie tak ruszyło żeby swoje wypociny pokazać. Jak te zdjęcia oglądałem po zawodach to tak sobie sam tłumaczyłem że nie miałem dobrego miejsca i dlatego takie pokaszanione... Niedługo ostatnia runda i tym razem się okaże czy to nie było przypadkiem tak jak z tą baletnicą....

1. Maciek. Po prostu.

2. Maciek bokiem.

3. Macicek bokiem 2.
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

zdecydowanie za jasno...
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

taaa, teraz tez to widze :/ próbowalem sie bawic na sluzbowym laptopie z GIMPem... jednak wracam na domowe CRT.
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

Na 3 ce widać jakby panoramowanie ale za daleko i nieostro.
    Zapewne na następnych będzie lepiej .
    Kiedy jest ta ostatnia runda i w Bydgoszczy ? Na majowe nie dotarłem to może teraz się uda ? Pozdrówka.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

robren, 1 października w Poznaniu.

Z panoramowaniem różnie bywa. Ictuc woli szeroki kąt (z tego co widze), ja wole tele. Tele ktore mam nie jest demonem predkosc autofokusa i to jest bol. Z tego wlasnie powodu czesto panoramuje seria 5 klatek z czego 2 sa ostre.
    3 moze sie wudawac nieostra wlasnie przez panoramowanie i przez to ze wozek jest daleko, moglbym troche cropnac ale wtedy byloby ciasno... sam w koncu nie wiem
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

oj kto ci powiedzial ze wole szeroki problem w tym ze czasami tak poustawiaja tor i tasmy ze trzeba zalozyc kita...
    a co do predkosci AF nie rzartuj tutaj skoro trzaskasz panoramke powiedzmy 1/80 to przy dobrej pogodzie masz jakies f8 a to jest cholernie duza glebia wiec jedyna nieostrosc pochodzi z poruszenia a nie z predkosci AFa focus mozna sobie nastawic recznie i tak wiadomo ktoredy beda jechac
    a co to szerokiego-tele... to na tele latwiej

Domyślnie

z tym AF to niestety tak mam. sledze wozik na AF-C i zanim szklo zlapie punkt to zdarza sie ze wozek usiknie mi z pola widzenia albo po prostu skonczy slizg :/

a co do szerokiego kąta to przyznam, duuuuużo ciężej zlapac cala furke ostra.. zaryzykuje nawet i powiem ze jest to czesto po prostu niemozliwe (fizyka, wektor ruchu, itp...)
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

a jakie masz szklo ze ci tak nie lapie???

Domyślnie

no to teraz chwila prawdy....

70-300G i soligora 100 (ten od makro).
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

tak myslalem... nie nazekaj na G... w drifcie sa male predkosci i mi dawal rade

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów