Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
a wiec
4 - ostrosc gdzies Ci powedrowala... tylko gdzie
8 - fajne kwiaty ale nic nie daja tylko przeszkadzaja - no chyba ze to mialbyc bokeh ale wyszedl "przedbokeh"
11 - jakos mi nie przypadly do gustu te gazety - szczegolnie Pana Mlodego
12 - kwiaty przykuwaja uwage a nie Pana Mloda ;/
ja tam nie wiem... jestem amatorem to moje zdanie - mozna sie nie zgadzac![]()
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Niezbyt udany setOd zdjęcia nr 10 co jedno to gorsze... Bardzo przypadkowe, bez pomysłu... 11 to masakra fotograficzna i pomysłowa zresztą też... co miało być przekazem tej foty? W zestawieniu z puszystością Panny Młodej wyszło komicznie (bardzo delikatnie mówiąc).
Gdybym miał odsiewać ziarno od plew zostałaby chyba tylko trójka i szóstka.
Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach
sbs2005
Dzieki za komentarz.
na 4 ostrość na pani młodej jak sie nie myle
12- faktycznie kwiaty biją w oczy troszkę
Jakos nie mogę sie dopatrzyć tych bardzo przypadkowych fot.
11- bez pomysłu? masakra? ;/ hmmm
Mam nadzieje ze do swoich fot tez jesteś tak krytyczny.
Dzięki za komentarz
Więcej komentarzy mile widzianych![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
z całego setu 6 jest ciekawa bo młoda wygląda promiennie a reszta niestety nie za bardzo
balans poległ bo młoda nie miała na pewno niebieskiej sukni a i konwersja do BW nie za ciekawa
Za 15 para młodych powinna Cię kochać. Może typowe zdjęcie ale dla nich pewnie genialne, dobrze tęż wyglądają. Mi się oprócz 6 podoba 13, gdyby nie układ nóg pana młodego i 7 gdyby nie ....ale twarze dziewczynek rewelacyjne![]()
najbardziej podoba mi sie 6
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Oglądam po raz drugi i szczerze powiem, że jakoś bardziej mi się to podoba niż poprzednio... Może wpłynął na to nastrój wieczorowej pory, może inne czynniki... nie wiem. Ale nadal nie jest dobrze :P
Ciągle zastanawia mnie sens fotki nr 11Mógłbyś zdradzić co to miało być? :>
Co do krytycyzmu... ostatnio nie jestem już taki srogi jak kiedyś ale w stosunku do swoich prac owszem... uwierz miZastanawiałeś się może dlaczego dawno niczego nie pokazywałem? Bo uważam, że nie mam czego :]
Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach
Mi przede wszystkim zabrakło tu dobrego światła.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami