Szukaj
Nie ma się czego czepić a zdjęć jest za wiele by się po kolei zachwycać. W 3 ratach chyba łatwiej by to było komentować![]()
Canon 200/2 to jedyna rzecz która mnie trzyma przed przejściem na d700, brak sensownego FF w canonie to jakiś ponury żart.
Wow niezły secik!!! Wszystkie warbirdy extra, choć wolę close upy niż zdjęcia formacji ... za mało na nich widaćNajbardziej podoba mi się Corsair, tło co prawda nie teges, ale pewnie inaczej się nie dało. Jakbyś niektóre wyprocesował w sepi bądź B/W mogłyby śmiało za dokumentalne robić
pzdr
Nikon N70 ale to było bardzo dawno temu
Canon robi najlepszy sprzęt a najlepsze zdjęcia robi ... ludzie robią najlepsze zdjęcia
Kolejna fajna seria, tym razem bonusy na mega plus i 10![]()
spita mozna ogladac w kazdej konfiguracji
_______
Dla mnie 11 i 3 najlepsze, a z bonusów 2 i 3. Całość bardzo fajna.
GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR
Michał, lotniczo jak zawsze super, wielkie dzięki za bonusy bo to bardzo fajne urozmaicenie z lotnicza 1 włącznie. Tyle że może te B&W trochę bardziej zepsuć tak na stro bo jak dla mnie sa ciut za czyste, już np lepiej jest na B2 bo tam taki lekki szumik jest a na B3 odcień tez taki fajniejszy
fajne samoloty, lubię takie latające "pyrkoty".....
To byłem ja ...... Łukanio!
www.sztukas.pl
5 gora, swietne zdjecie: wojna jest, ruch jest, piekne. Jedynka fajowa, szkoda ze kolega juz glowe w samolot wlozyl. Reszta tez cudna, razem z niesamolotowymi.
fajne tam u Was za wielka woda zabawki lataja
mnie sie trojeczka podoba, taki bardzo filmowy kadr... wrazenie jakbym lecial obok i zerkal na kolege z szyku a nie focil z ziemi
bw z ziemi radzilbym obrobic bardziej kontrastowo i surowo, moze ziarno choc niekoniecznie...
czym obrabiasz fotki, to moze polecimy cos do zabaw w BW![]()
Skontaktuj się z nami