Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Domyślnie

Dla BORREGAARD inna wersja 2giej fotki z pierwszej serii.....wersja bardziej w prawo z tym ze z poczatku maja...

EDIT - brak zdjęć na serwerze.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-09-2020 o 17:49

Domyślnie

No ,teraz widać przestrzeń.Piękny widok.
    Dałbym więcej światełka,deczko kontrastu i więcej koloru.Podostrzyłbym...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No ,teraz widać przestrzeń.Piękny widok.
    Dałbym więcej światełka,deczko kontrastu i więcej koloru.Podostrzyłbym...
    Jest podostrzone dosc mocno juz.....nie lubie kiedy wychodzi pixeloza.....u mnie na kompie te fotki wygladaja nieco inaczej ale po wstawieniu na web robia sie lekko mdle.....wiem ze to ma cos wspolnego z profilami kolorow w przegladarkach....ale nie zaglebialem sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    co do skopanego WB to bym sie klocil widac, ze zdjecie wykonywane w bardzo poznych godzinach popoludniowych. slonce musialo byc nisko nad horyzontem. rzeczywiscie brak delikatny kontrastu...

masz duzo ciekawsze prace Greg77

tu masz racje....zdjecie robione ze sloncem bardzo nisko...prawie sie chowalo za horyzontem

Co do lepszych prac to pisz ktore wedlog ciebie to wrzuce

Domyślnie

Ale wątek. Człowiek aż jest skołowany. Dla mnie 2 z pierwszej edycji. Trójka pomiędzy BORREGAARD a GRUDZINSKY. A najbardziej mi pasi z tego wszytkiego jedynka z drugiej edycji - piękna !!! Dodałabym do tego wszystkiego delikatne jasne ramki.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Limerick

Domyślnie

Greg77 2ga seria bardzo ładna. Szkoda tylko że w Irlandii jest tak mało dni z dobrym światłem i bardzo dobrą przejrzystością powietrza.
    |Nikon-N80|S5 Pro|Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II|Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro|Nikkor 28-80 f/3.3-5.6G|Nikkor 50mm f/1.8D AF|Nikkor 85mm f/1.8D AF|SB-800|Lowepro Nova 4

Domyślnie

Tak wiec po podpowiedzi Mr. Grudzinskiego wstawiam serie panoram poleconych przez samego pana G.

EDIT brak zdjęć na serwerze.

9.

10.

Wszystko z D40......hehe pamietam ze te trzy pierwsze to byl marzec 08 plaza Ballybunnion i moje pierwsze kroki w RAWach.....kolejne jest dosc swierze z Kwietnia 09....a ostatnie jest z Lipca 08
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-09-2020 o 17:51

Domyślnie

no i bardzo ladnie
    1 i 2 najbardziej 5 swietna miejscowa na powrot przy idealnych warunkach swietlnych - czytaj wschod lub zachod slonca 3 swietne niebo 4 to taki irlandzki standardzik ogolnie 5+ za wszystkie foty

Domyślnie

Dodatkowy secik piękny!!!

Domyślnie

Z drugiego setu 1 jest boska
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów