Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Polski moim okiem

Takich kilka moich zdjęć. Na dole link do pełnej galerii (66 zdjęć na 66 rajd ) Będę szalenie wdzięczny za wszelkie uwagi. Lecimy:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

PEŁNA GALERIA (klik)

Domyślnie

7-ka, 8-ka, 10-ka i 11-ka wymiatają

Domyślnie

Witam,

mnie 8 i 12 najbardziej chwytają

pozdr
    wizz
    -------------
    D40 + 18-135 + 70-300 APO + 8 FE + SB400

Domyślnie

Dla mnie ósemka jest na maksymalnym wypasie! Nigdy nie robiłem rajdu, ale gdybym robił to chyba bym się rzucał pod koła żeby taki szeroki kadr ustrzelić

A tak ogólnie to początek raczej nudny, a od 8 do samego końca baaaaaardzo się podoba
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Hehe, dzięki. To był w zasadzie mój pierwszy rajd, wyszło co wyszło. Niestety pogoda dała dpy, mój biedny tamronik za 200zł czasem gubił ostrość. A na 8 jestem jakieś 40-50 cm od samochodu, lampa z prawej strony 1/2mocy od razu mówię, nie było to ryzykowne bo stałem na skarpie i do tego z metr po lewej była bela siana.

Domyślnie

Najbardziej podobają mi się 6, 10 i 11! 4 i 12 też bardzo sympatyczne, fajny efekt z tymi kwiatkami
    Wolność to wśród mądrych ludzi żyć, widzieć dobroć w oczach ich... i szczęście...

Domyślnie

No też pięknie,wiem że to trochę bezkrytycznie ale strasznie mi się spodobał ten sport w KADRZE choć sam dopiero raz fotki na rajdzie robiłem.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Wszystkie b dobre. IMO 11,9,10 najlepsze.

Domyślnie

Fotki świetne, poza 4 , która jest nieostra

Domyślnie

kawał dobrej roboty, co do 8-ki i pewnie przy innych sporo musiałeś ryzykować wot mołodiec. gratulacje super rsię odglada taką relację
    PS maczki też fajnie się wkomponowały w rajd
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów