Szukaj
Witam,
mnie 8 i 12 najbardziej chwytają
pozdr
wizz
-------------
D40 + 18-135 + 70-300 APO + 8 FE + SB400
Dla mnie ósemka jest na maksymalnym wypasie! Nigdy nie robiłem rajdu, ale gdybym robił to chyba bym się rzucał pod koła żeby taki szeroki kadr ustrzelić
A tak ogólnie to początek raczej nudny, a od 8 do samego końca baaaaaardzo się podoba![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Hehe, dzięki. To był w zasadzie mój pierwszy rajd, wyszło co wyszło. Niestety pogoda dała dpy, mój biedny tamronik za 200zł czasem gubił ostrość. A na 8 jestem jakieś 40-50 cm od samochodu, lampa z prawej strony 1/2mocyod razu mówię, nie było to ryzykowne bo stałem na skarpie i do tego z metr po lewej była bela siana.
Najbardziej podobają mi się 6, 10 i 11! 4 i 12 też bardzo sympatyczne, fajny efekt z tymi kwiatkami![]()
Wolność to wśród mądrych ludzi żyć, widzieć dobroć w oczach ich... i szczęście...
No też pięknie,wiem że to trochę bezkrytycznie ale strasznie mi się spodobał ten sport w KADRZE choć sam dopiero raz fotki na rajdzie robiłem.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Fotki świetne, poza 4 , która jest nieostra
kawał dobrej roboty, co do 8-ki i pewnie przy innych sporo musiałeś ryzykowaćwot mołodiec. gratulacje super rsię odglada taką relację
PS maczki też fajnie się wkomponowały w rajd
posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem
Skontaktuj się z nami