Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Mewy

Domyślnie Mewy

Witam serdecznie

Podczas ostatniego wyjazdu udało mi się zrobić kilka zdjęć mewom, które latały bardzo blisko. Kilka zdjęć postanowiłem zamieścić aby dowiedzieć się co o nich myślicie i jeśli fotki są złe to na co zwracać uwagę w przyszłości.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze
    Pozdrawiam:
    -----------
    Dakota

Domyślnie

Egipt to dobre miejsce do tego, w szczegolnosci kiedy zaloga lodzi rzuca z dolnego pokladu mewa zarelko
    A co do mew to 3 najciekawsze choc tlo zostawia wiele do zyczenia
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Tak, trójka daje radę, ale wyprosiłbym z kadru mewy w LG i na dole. Poza tym coś co wystaje z lewej strony do odcięcia. Coś w tym sensie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DakotaPL Zobacz posta
    ... i jeśli fotki są złe to na co zwracać uwagę w przyszłości.
    Z góry dziękuję za wszelkie komentarze
    Przede wszystkim na jakość, której tu niestety nie ma Druga sprawa to ciekawsze kompozycje kadrów ze zwróceniem uwagi na tło (łódź motorowa w tle nie dodaje uroku kadrom przyrodniczym). Myslę, że spokojnie można było pokazać te ptaki ciekawiej
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Oczywiście Waldku masz rację. Wyróżniłem jedynie fotkę, która w/g mnie najlepiej dawała radę, o ile można oczywiście tak powiedzieć o tych pracach. Najważniejsze, że na 100% spełniają warunki amatorskiej fotografii wakacyjnej.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i pokazanie fotki po małym poprawieniu. Zawsze dobrze dowiedzieć się co jest nie tak bo w końcu człowiek tak się uczy, tak więc jeszcze raz wszystkim dziękuję
    Pozdrawiam:
    -----------
    Dakota

Domyślnie

Za duży haos, nie wiadomo na czym skupić uwagę
    Canon 200/2 to jedyna rzecz która mnie trzyma przed przejściem na d700, brak sensownego FF w canonie to jakiś ponury żart.

Uprawnienia umieszczania postów