Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Strzały z okna

Domyślnie

W sumie to w pełni się zgadzam ze Sł@wciem.
    GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR

Domyślnie

no tak, w końcu w tym dziale nie ma miejsca na takie gnioty z dorabianą historią i w dodatku strzelane z biodra :P
    ok, następnym razem takie zdjęcia zachowam dla siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    Nie gniewajcie się ale mi po prostu nie odpowiada taki typ fotografii lotniczej "z biodra" i dorabianie historii jaka to nie jest klimatyczna (chyba że byłaby to jakaś seria-reportaż w których takie fotki stanowiłyby jakąś tylko część).
    Cenny i kulturalnie przekazany osąd odbiorcy.
    Mi również nie podchodzą zdjęcia tak wykonane. W końcu jesteśmy na forum i można napisać co się sądzi o tym co autor pokazał. Bo gdyby traktować ten zestaw jako reportaż to powinien on znaleźć się w dziale "reportaż". Z właściwymi podpisami do zdjęć itede.

Pozdrawiam.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

czyli zdjęcia samolotów w locie (wydaje mi się, że to są zdjęcia typu spotterskiego) nie nadają się do umieszczenia w dziale lotnictwo?

aha, żeby nie było. nie traktuję tych zdjęć jako szczyt kunsztu artystycznego i nie dorabiam do nich żadnej zbędnej ideologii.

pzdr

Domyślnie

mypod - to imo samolot rządowy (a jaki model - nie wiem)
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

Już napisano - JAK-40

Domyślnie

Różne są gusta, niektórzy upajają się tym RNAV spottingiem, gdzie mega powiększone zdjęcia przypominają od razu lekcje PO z liceum o ranach i ziarnicowaniu.

Tu w 2 nawet kadr mi się podoba, reszta nie przemawia do mnie. No i wszystko strasznie blade, ale w sumie nie dziwne.
    GALERIA FOTO | Nikon D80 + Nikkor 18-55VR + Nikkor 70-300VR

Domyślnie

może kiedyś wdrapię się na wysokości w Alpach :>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów