Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Domyślnie Kiedy słońce pięknie świeci

...a po niebie suną poburzowe chmury, pogoda jest idealna na zdjęcia. Nie ma co wtedy siedzieć w domu narzekając, że w taką pogodę to fajowo by było znaleźć się w jakimś co najmniej egzotycznym zakątku z aparatem w cenie auta.

Piękne miejsca są tuż za rogiem, a dobre kadry włażą w obiektyw, chociaż mi jeszcze trudno je uchwycić

Uwielbiam klimaty parkowo-działkowe. Parki powinny być stare i odrobinę zdziczałe, a w działkach zawsze widzę fantazję działkowiczów w planowaniu przestrzennym Lubię te wszystkie stare wiaderka, foliowe szklarnie i odrapanym stelażem, grządki, kwiatki, równiutko pobielone drzewka i cały ten twórczy bałagan.

Jako że obie te przyjemności mam obok domu, często jestem tam gościem.

1.

2.

A bonusowo działkowy rower, w działkowych chaszczach

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Kobitka tu się stara a nikt nie komentuje

1. Trochę zimna kolorystyka jak dla mnie, za to kadr interesujący, woda prowadzi wzrok do motywu głównego, bo jak się domyślam ten obiekt miał nim być Pozbył bym się tylko tych czerwonych kwiatów z dołu kadru i widocznych przejśc tonalnych na chmurze w LG.
    2. Tutaj kadr mnie nie przekonuje. Mam wrażenie, że fotka jest przeostrzona...
    3. Rowerek. Nie potrafię sobie wyrobić opinii, ona na tle tej altanki tworzy niezły bałagan .
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Uprawnienia umieszczania postów