Szukaj
w linku są dużo lepsze
wszystkie świetne!
gratuluję!
Genialna sesja! Faktycznie w linku jest kilka lepszych od tych![]()
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Powyżej jest 5 zdjęć a w galerii 27, więc w galerii każdy łatwiej znajdzie coś dla siebieA każdy szuka czegoś innego (oj, panowie, panowie).
A gdybym tutaj wstawił 27 zdjęć to zaraz otrzymałbym upomnienie od moda![]()
Ha! No tak, każdy szuka czegoś innego i dzięki temu, że podałeś linka do zdjęć z reszty sesji, to masz porównawcze komentarze. To co tutaj jest zaprezentowane, oraz na www. Przyznać muszę, że i tak w linku znajdują się nieco lepsze foty :P Co nie zmienia faktu, że cała sesja nieźle wyszła. Z tych, co tutaj zaprezentowałeś to najbardziej mi lezy 2 i 3. Choć pozostałe też mi się podobają. Ale nie tak bardzo, jak te wymienione![]()
zdjęcia genialne. Jeśli to nie tajemnica to napisz czym (szkło) robiłeś fotki.
pozdrawiam
x-t10
Bardzo dobre fotografie.Ładna, przyjemna kolorystyka.
3 i 5 najs
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Przepiękne.
Dramatyzm cudownie zbudowany grą światła, zestawienia barwne będące istą ucztą dla oczu, wspaniały klimat (jakby z lekkim nawiązaniem do lat trzydziestych). Piękna, zmysłowa opowieść, przy okazji z morałem - jest to bowiem obowiązkowa lektura dla wszystkich, którzy potwornie przynudzają rąbiąc w podobnych miejscówkach zdjęcia w sposób nieznośnie sztampowy i z góry przewidywalny.
Co tu dużo pisać, jest pięknie. Jest coś z opowieści i jest klimat. Nie mogę ubrać w słowa to co czuje w kwestii tych zdjęć, coś niepokojącego i spokojnego - hmm takiek skrajności.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Skontaktuj się z nami