Szukaj
Zdecydowanie i bezapelacyjnie wybieram MarteChociaż b&w tylko z kolorowym znaczkiem i te zdezelowane ściany i sufit dodają fajnego klimaciku
![]()
czy na jedynce ten w czapeczce to nie przypadkiem Antos z Wcha ???
Ciekawy klimat, chociaż te żółte znaczki jakoś mi nie pasują.
Jedynka na okładkę płyty![]()
Jedyneczka mi się podoba, ciekawa obróbka podchodząca już pod grafikę. Dziwne trochę te duchy ponakładane (bo chyba nie było robione przez szybę?)...
Fotki fajne, technicznie pomysłowe, nawet kolorowe znaczki fajnie się komponują mimo skojarzeń z obróbką plenerowo-weselnąchciałbym tak umieć..
Jedyne co mnie razi z niefotograficznego punktu widzenia, to gitara basówkarza na drugim zdjęciuRockbass by Warwick to zło
jakbyś widział kolegę, przekaż że kolega basówkarz z forum życzy powodzenia w karierze i jak najszybszej przesiadki na Warwicka dwuczęściowym mostkiem(no chyba że to nie budżetowy Rockbass, ale raczej tak
)
Pzdr
Kijas
Podpadnę moderatorowi))) Ale mnie nie przekonują te zdjęcia. Faktycznie, 1 jest najlepsza. Dość ciekawie podkreślone rysy. Pasuje mi tu nawet połączenie bw z kolorem, jednak całość jakoś mi się nie widzi. Jest jakby zbyt ciemne w tyle. Bo pierwszy plan mi bardzo pasuje, woda i ten mężczyzna na 1-szym planie. Reszta jakoś się gubi moim zdaniem..
No...mam nadzieję, że przeżyję) Pozdr
Ogólnie nie jest źle ale coś mi te żołte znaczki nie pasują.
Wolałbym całość w BW
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Żółte znaczki to koncepcja kapeli, w takiej konwencji mają stronkę i tak się im podoba, ale spoko, dzięki za komentarze.
Jacek, pozdrawiam!
D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800
Skontaktuj się z nami