Cytat Zamieszczone przez antolll Zobacz posta
Napisz prosze że miałeś akredytacje... Albo że przechodziłeś za te czerwone i zielone pasy. Bo ja mam tysiąc razy gorsze zdjęcia, a robiłem co mogłem...

Edit: i sprzętowe sprawy też opisz
Cytat Zamieszczone przez goldie Zobacz posta
miałeś akredytację foto ? to sugerują ujęcia
Akredytacji foto oczywiscie nie mialem, nawet sie o nia nie staralem Zdjecia w 90% sa zrobione "zza tasmy", z bezpiecznych miejsc. Przed tasme wyszedlem chyba tylko w 2 miejscach, ale to byl juz kompletny idiotyzm ze strony organizatora (np praktycznie od razu po hopie tasmy ustawione prawie prostopadle na 60m od drogi - bez lagodniejszego "skosu" - nie ma zadnej logicznej mozliwosci aby samochod 20m za hopa przy 160 km/h wyladowal nagle 60 metrow w bok od drogi, tym bardziej ze skoki byly bardzo niskie). Tak wiec da sie cos pstryknac i zza tasmy

Cytat Zamieszczone przez Mont Zobacz posta
Gdzie były robione zdj.2 i 3?? Czy to OS Wydminy i Kożuchy ??
Zdjecie nr 2 to OS Tros, a nr 3 to OS Wydminy

Cytat Zamieszczone przez AlieN_dwa Zobacz posta
Zdjęcie nr 7 to Paprotki, jak mniemam? Na zdjęciu nr 12 gdybyś przesunął kadr lekko w prawo to byś miał w polu, w tle wydeptane 10 metrowe literki "WRC". no chyba, że to pierwszy przejazd (literki wydeptali po pierwszym przejeździe).
Zdjecie nr 7 to OS Danowo. Co do Wydmin, to bylem tam na pierwszym przejezdzie

Cytat Zamieszczone przez Ozborn Zobacz posta
Tak jak na fotryzacji dobra seria najlepsze w/g mnie to 1,3,7,8,18, i mam pytanie jaki to oes?? bo tam mnienei było i żałuję;/ i tez dołączam się do pytania użytkownika Antolll
Oesy na ktorych bylem to 2x Grabowka, Wydminy, Danowo i 2x Tros. No chyba ze pytasz o ktores konkretne zdjecie to daj znac, to dopowiem
Od strony sprzetowej: D300, T17-50 i N80-200AF-S