Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

A mi się ujęcia podobają a co za tym idzie fotki też.
    Ja byłem na takim tam rajdziku,gdzie specjalnie nie szaleli i czasem pietra miałem,więc tak sam dla siebie szukałem bezpieczniejszych miejsc.
    Domyślam się że tam gdzie byłeś to iście diabelskie szybkości więc u mnie na pewno wzbudziły by respekt.
    Cóż,jak to mówią" coś za coś",tym razem się tobie udało,no i super.
    Ja chyba bym się zwyczajnie bał za blisko podchodzić.
    "chyba to już powoli starość się zbliża"
    Na szczęście są też zoomy,a co tam
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Mnie sie podobają!!!
    D80 N18-70mm N50mm/1.8D SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ozborn Zobacz posta
    Gdybym się stosował do zasad to bym tych fot nie cyknął bo bym stał z 10 metrów z boku drogi a na 200 mm to nie wiem czy by coś wyszło i tak ciężko było, a co do ruchu kółek bieżnik się porusza, następny raz w autach dam dłuższy czas. Tu wiem, że za krótko.

Wybaczcie, ale na takich ludzi mam uczulenie. Od tego jest wyznaczone miejsce dla widowni, żeby tam była. Zapewniam, że organizatorzy zazwyczaj znają się na swojej robocie i nie robią ludziom pod górkę bez powodu. I to w każdym terenowym sporcie. Nie wiem, nie chciałabym startując, zabić kogoś, bo wszedł sobie zdjęcie zrobić. Tym bardziej, jeśli nie są to już zawody podwórkowe, a jakaś wyższa ranga. Ale wtedy, jakby taki idiota mi zepsuł przejazd i sam się poturbował, to bym go jeszcze sama doprawiła.
    Szczyt nieodpowiedzialności i chamstwa. I zero szacunku dla ludzi, którzy startują i dla tego, że gdyby nie startowali, to nie było by zdjęć... eh, szkoda gadać.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madź Zobacz posta
    Wybaczcie, ale na takich ludzi mam uczulenie. Od tego jest wyznaczone miejsce dla widowni, żeby tam była. Zapewniam, że organizatorzy zazwyczaj znają się na swojej robocie i nie robią ludziom pod górkę bez powodu. I to w każdym terenowym sporcie. Nie wiem, nie chciałabym startując, zabić kogoś, bo wszedł sobie zdjęcie zrobić. Tym bardziej, jeśli nie są to już zawody podwórkowe, a jakaś wyższa ranga. Ale wtedy, jakby taki idiota mi zepsuł przejazd i sam się poturbował, to bym go jeszcze sama doprawiła.
    Szczyt nieodpowiedzialności i chamstwa. I zero szacunku dla ludzi, którzy startują i dla tego, że gdyby nie startowali, to nie było by zdjęć... eh, szkoda gadać.

Jeżeli ta aluzja z "IDIOTĄ" jest kierowana do mnie to sobie nie życzę i moderator coś powinien z tym zrobić. Weszłaś tu oceniać foty czy podpisy do nich??. Byłaś na tym rajdzie?? Myślisz, że jestem głupi i wepcham się pod rozpędzone auto. Ja nie pisałem, że wchodzę na środek drogi czy pobocze. Piszesz, że organizatorzy zazwyczaj się znają, no to tym razem się nie popisali. Nawet profesjonalni fotografowie z WRC, którzy cykali wchodzili bardzo blisko drogi bo inaczej nie zrobili by żadnego ujęcia bo taśmy były od 10-15 metrów od drogi a ciekawe miejsca były tak zarośnięte trawą, że widać było tylko kawałek szyby i dach aut. Ja wiem gdzie jest wypadkowa. Obejrzyj sobie zdjęcia innych i zobacz ujęcia i przejrzyj jeszcze raz moje bardzo podobne czyli co wszyscy robili z podobnych miejsc bo inaczej się nie dało. Gdyby nie było tych podpisów to byś oceniła foty, a tak już o zdjęciach zapominasz i się irytujesz nie potrzebnie.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Było umieścić zdjęcia, a nie wypisywać te pierdoły o zabawie z helikopterem. Nawet jeśli ty wiesz gdzie stanąć (albo tak ci się wydaje), to gówniarzeria, która nie wie poczyta twoje komentarze i będzie chciała jeszcze bardziej przykozaczyć, bo uzna, że na tym ta zabawa polega. Efekt będzie taki, że debile zaczną kłaść się na szutrze z aparatami w komórkach, a polscy entuzjaści sportów motorowych pożegnają się z imprezami tej rangi na kolejne 36 lat.

Domyślnie

Ludzie dajcie spokój co to jest forum nikona gdzie się ocenia zdjęcia czy co, czepiliście się podpisów zamiast napisać co mam dobrego a co złego w tych fotach. To nie cafe nikon do pogawędek.

Domyślnie

Uprzejmie proszę autora wątku o spokój.

A moderować niczego nie będę, bo to niestety jest sama prawda.
    Zamiast się unosić, lepiej sobie to na spokojnie przemyśl i wyciągnij wnioski.
    Jacek

Domyślnie

Zdjęcia nawet fajne, ale moim zdaniem szkoda, życia, kalectwa, zdrowia, żeby tak ryzykować
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A kto tu ryzykował bo na pewno nie ja

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów