Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie WRC made in Poland

No to teraz ja sie pochwalę co uczyniłem na rajdzie, zanaczam pierwszy raz w życiu byłem na rajdzie. Nie myślałem, że tak się ciężko foci. Nigdzie nie można wejść. Trzeba zasady było łamać no i nie raz prosić, że tylko na jedną fotkę wchodzę i spadam hehehe.

1. Pierwsza fota prawie w biegu.

2.

3.

4.

5. Tutaj gościu na mnie krzyczał ze śmigłowca, żebym się oddalił w wyznaczone miejsce czyli z 10 metrów dalej, jak mu fotki robiłem to zlecieli na taką wysokość, że się piach unióśł z dorgi, wtedy odpuściłem i odszedłem heheh, ale jak odlecieli to i tak wróciłem. OES 12

6. I to było to miejsce

7. Na płocie z drutem kolczastym, nodze sie oberwało trochę, ale warto było.

8. Uproszone miejsce tylko na jedną fotę od pewnej młodej Pani za co jej dziękuję, tylko mi się udało wejść w środek trasy. Szkoda, że krzaki takie wielki były.

9. Back side

10.

11.

12. END

Na pewno wracam na trasy rajdów bo nie zrobiłem do końca tego co chciałem.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

Gratuluję, super zdjęcia!
    D200..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ozborn Zobacz posta
    No to teraz ja sie pochwalę co uczyniłem na rajdzie, zanaczam pierwszy raz w życiu byłem na rajdzie. Nie myślałem, że tak się ciężko foci. Nigdzie nie można wejść. Trzeba zasady było łamać no i nie raz prosić, że tylko na jedną fotkę wchodzę i spadam hehehe.

5. Tutaj gościu na mnie krzyczał ze śmigłowca, żebym się oddalił w wyznaczone miejsce czyli z 10 metrów dalej, jak mu fotki robiłem to zlecieli na taką wysokość, że się piach unióśł z dorgi, wtedy odpuściłem i odszedłem heheh, ale jak odlecieli to i tak wróciłem. OES 12

8. Uproszone miejsce tylko na jedną fotę od pewnej młodej Pani za co jej dziękuję, tylko mi się udało wejść w środek trasy. Szkoda, że krzaki takie wielki były.

Foty może i poprawne, ale jeśli chodzi o to co w cytatach, to doprawdy nie ma się czym chwalić.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Foty bardzo ciekawe,urozmaicone.Jak dla mnie 3 rządziI brakuje mi jednego skoku auta bardziej przechylonego.Myslę,że jest ciekawsze
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie Zobacz posta
    Foty może i poprawne, ale jeśli chodzi o to co w cytatach, to doprawdy nie ma się czym chwalić.
    a kto się czym chwali napisane dla urozmaicenia i tyle hehehe rozśmieszyłeś mnie, gdybym się przejechał z Loebem to może bym się i chwalił :P

Pablo mówisz i masz

Domyślnie

za Odim, może i dzięki temu jakieś ujęcia wyszły lepsze, ale to z takich powodó potem są wypadki ale równiez jest przykręcana śruba tym co jednak do zasad się stosują

Co do fotek to fajne kadry i ujęcia... ale ... widać że robiłeś to na krótkich czasach i wszystko zamrożone, gdyby nie kurzi pył gdzieniegdzie to było by strasznie nudno-statycznie, brakuje mi dłuższych czasów jakiegoś panoramowania, rozmycia tła które nadają dynamiki, pokazuja szybkość itd

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

miałem napisać to co MarS, ale już na poprzednich fotach, uprzedzałeś, że ty tak lubisz...

Domyślnie

Gdybym się stosował do zasad to bym tych fot nie cyknął bo bym stał z 10 metrów z boku drogi a na 200 mm to nie wiem czy by coś wyszło i tak ciężko było, a co do ruchu kółek bieżnik się porusza, następny raz w autach dam dłuższy czas. Tu wiem, że za krótko.

Domyślnie

Dzieki Ozo za fotę,jest ciekawsza moim zdaniemO panoramowaniu myslałem,ale juz po rajdzie ja tez zapomniałem.
    Ludzie wybaczcie tam gdzie ten smigłowiec przepedził Ozborna za pare minut stali wszyscy,którzy robili foty,nawet zawodowcy więc o co chodzi????
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

IMO zdjęcia są bardzo udane.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów