Cytat Zamieszczone przez JaW Zobacz posta
Zarzucasz mi ze się przyp... i że piszę pierdoły. To jest wg Ciebie właściwe wyrażanie swojego zdania? To jest wg Ciebie tolerancja, ktorej wymagasz od innych?
Heh, normalnie czułki mi opadły
Odnośnie przyp... i pisania pierdól nie zwróciłem się konkretnie do Ciebie. Do ogółu osób, którym przeszkadza podpis.

Jest sporo osób na tym forum, które umieszczają podpis na zdjęciach. Jaki - ich sprawa.
Dlaczego to robią? W celach promowania swojego nazwiska, w calu zabezpieczenia przed rozpowszechnianiem - nieistotne. Robią to bo uważają to za słuszne. Dzielą się z nami zdjęciami aby usłyszeć kilka słów o nich.

Nie zauważyliście, że coraz mniej osób to robi? Szkoda im czasu bo i tak nie usłyszą konstruktywnej krytyki i sugestii.

Na koniec - ja niczego od nikogo nie wymagam.

Cytat Zamieszczone przez alfabravo Zobacz posta
Czy równie zażarcie bronił byś loga stacji TV umieszczonego centralnie na środku ekranu telewizora? Czy nie przeszkadzało by Ci ono w oglądaniu filmu?
Równie dobrze można było ten podpis umieścić centralnie na twarzy fotografowanej dziewczyny. Lubicie umieszczać takie podpisy, wasza sprawa, ale zastanówcie się co jest tematem zdjęcia. Podpis czy modelka?
Wg mnie podpis stanowczo psuje odbiór zdjęcia. Spokojnie wystarczyłby jakiś nieduży, stonowany w dolnym rogu zdjęcia.
Autor zdjęcia umieścił je tam gdzie uważał za słuszne. W tym przypadku autorka.
Odnosząc się do telewizji - oczywiście masz rację.
Nie sądzę, żeby Joanna prezentując któreś z tych zdjęć w drukowanym portfolio lub oddając je ostatecznemu odbiorcy wstawiała podpis na środku, lub wogóle go wstawiała.

Pozdrawiam!