Cytat Zamieszczone przez eslaw Zobacz posta
Ot co chciałem powiedzieć ! Praca wyjściowa, będzie różniła się tym od tej wystawianej w internecie na takich portalach czy forach jak to, że nie będzie podpisu... Myślisz że Sebastian Paszkiewczicz, Kalina whoever będzie dawał na odbitkach swój podpis ha ha. Ja też na swoich umieszczam podpis. Nie dlatego że boję się że ktoś je ukradnie, bo są słabe, ale w celu promocji bloga I koniec.
TUtaj mamy doczynienia z promocją swojego nazwiska. A teraz możesz po prostu przykryć ręką dany fragment w którym jest umieszczony podpis i oglądać jak ci to tak bardzo przeszkadza pff. Czepiać się podpisu....
Czepiajcie się kadrów,kolorystyki, obróbki, a nie sygnaturki. Ale oczywiscie róbcie co chcecie udając pseudo wyrafinowanych fotografów którym przeszkadza podpis ^^
No nie... plis
Zakryć podpis ręką - tego jeszcze nie było
Forumowiczu eslaw - wg niektórych zdjęcie to zamknieta ramkami całość (a czasem nawet wiele dzieje się poza kadrem), więc ogromny, kolorowy i umieszczony centralnie podpis STANOWI CZĘŚĆ ZDJĘCIA. Nie interesuje mnie kompletnie w jakim celu został na zdjęciu zamieszczony. Patrzę na zdjęcie, ogarniam je wzrokiem i wszystko raptem znika przykryte podpisem. Tak mam, więc się czepiam, a Ty nie mów mi że się podszywam pod kogoś wyrafinowanego, bo nie znasz mnie i niech tak zostanie... agresję i inwektywy stosuj sobie gdziekolwiek, ale może nie tutaj?