Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kamila

Domyślnie Kamila

Witam niedawna sesja modelce spodobał się most i postanowiliśmy się wybrać na początku pogoda była zachmurzona wręcz idealna, ale później się zrobiło mega parno i trzeba było szybko kończyć pokazuje jednak, co się udało zrobić, co sadzicie?
    Modelka: Kamila

1.

2.

3.

4.

5.

BONUS

1.

2.

Domyślnie

niby technicznie jest ok.. ale na każdym ze zdjęć jest jakieś ale - 1,2 zbyt centralne kadry; 3,4 najladniejsze ale tlo bardzo neiciekawe, bonus1 całkiem fajne bo nietypowe - szkoda tej kratki.. na bonus2 niepodoba mi się ani koncepcja z kolorami ani obróbka (np kawalek szyny za lewa reka, szyna przy stopie) za to chyba najladniejszy kadr i coś się stało z kolorem skóry.
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Jedynka i drugi bonus najlepsze, podobają się. Z tym, że jedynka odrobinę leci w lewo - szkoda. Pozostałe tak sobie.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

udane zdjęcia
    najlepsze imo jest 4
    uwagi: nr jeden przekrzywione i to sie rzuca w oczy, natomiast bonus 2 jakiś taki blady w stosunku do pozostałych

Domyślnie

Zgadzam się lekko mi uciekła jedynka w lewo, ale to się poprawi, co do 2 bonusa to była taka próba a bladszy kolor skóry za dużo zmniejszyłem saturacje

Domyślnie

nie wiem, ale odnosze wrazenie, ze przesadziles z wyostrzaniem... Ale to moja subiektywna opinia. Fajne kadry poza bonusowa 1 - jakoś mi nie leży całkiem.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

tak samo jak już ktoś pisał,
    jedynka i drugi bonus

Uprawnienia umieszczania postów