Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Peugeot 206

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Peugeot 206

Domyślnie

Fotki wyglądają ciekawie. Pytanie ile tam jest fotki a ile obróbki ? Ja się nie znam, ale na moje oko wyglądają na dość mocno obrabiane (???). Ale tak ja mówię, nie znam się. Efekt końcowy - dobry !
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

obróbka fajna zdjęcia nabierają dzieki niej głębi taka z jajem jedynie szkoda przepalonego nieba.
    co do kadrów to niestety mnie nie przekonałeś Pezio wygląda na nich jakos tak 'kruszynkowato' autko robi sie dziwnie krótkie i ogólnie brak proporcji (albo mnie sie zdaje w sumie od paru godzin siedze przed monitorem to moge miec przekłamania wzrokowe ). wydaje mi się ze na dłuższych ogniskowych wyglądałoby to lepiej. nastepna sprawa to miejscówka, pomysł ciekawy jednak zbyt duzo bałaganu w kadrze szczególnie 1 i 3, za dużo tego wszystkiego wokół autka, rozprasza to wzrok i wprowadza zamęt.
    2. jest wg mnie najlepsza, 3. najgorsza, 1 ciekawa perspektywa jednak chaos na drugim planie skutecznie ją psuje.
    make pictures, not war

Domyślnie

wyrzucić kable z nieba 1 i 2 dla mnie spoczko, 3 jakos nie podchodzi. ale fajna obróbka, bo oczy nie bolą
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów