Szukaj
Dobre zdjęcia. Miałeś akredytację?
Ja właśnie wróciłem z Mikołajek. Impreza fajna, ale organizacyjnie to rzeczywiście porażka.
D200..
Wyjazd rodzinny, bez akredytacji, natomiast miejscówka wcześniej przemyślana, po lekturze wirtualnych os.
cała seria świetna, że akurat teraz sesje muszę mieć ...
Jeżeli organizacja jest jak na Mistrzostwach Polski(??) , to pewnie WRC już u nas nie zagości ...
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Świetna ostrość i kolory.
, to pewnie WRC już u nas nie zagości ...[/QUOTE]
... obawiam się, że tak będzie.
Byłem, widziałem, obfociłem, ale te są fajniejsze - pewnie w dużym stopniu kwestia miejscówki - miałeś świetną - u mnie same kadry z góry i z daleka
Co do organizacji - jeden safety na kilkaset osób, ludzie przebiegający wszędzie przez trase rajdu, jeden wielki korek w obie strony - tragedia
Ale impreza i WuRCe świetne
Mark Kowalczyk czym robiłeś te zdjęcia?
fajne fotkibez akredytacji ciezko bylo cos zdzialac na tym rajdzie no chyba ze stalo cie gdzies gdzie safecia mial w nosie co robia kibice
Dobre shoty. Ciekwie wyszło zapraszam do mnie.
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
Bardzo dobre foty ,podobają mi sie,ale jesli chodzi o urozmaicenie to ja tutaj jego nie widzę.Wszystkie kadry praktycznie z przodu .Myslę,ze wybrałbym maxymalnie 3 szt takich a reszta inne na pewno.Porównując do fotek Ozborna w kwestii urozmaicenia ujęc jego są lepsze.Po prostu jego opowiesc jest krótka,ale dobrze poukładana i o to chodzi.Są foty z przodu,z tyłu,w locie itp.Myślę,że tak powinna wyglądac relacja foto z rajdu.
Nie zrażaj się tym co napisałem,myslę że mam trochę racji .Sam ma mało fotek,które muszę troszke obrobic jak znajdę czas.Nie jestem zadowolony bo nie osągnąłem tego co chciałem.z czasem je wrzucę.Ogólnie foty na duży plus
Pzdr
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami