Siedząc z ręką w gipsie :/ molestuje szuflade ratujac gniotyWy osądźcie czy daje rade
pozdrawiam S
Szukaj
Siedząc z ręką w gipsie :/ molestuje szuflade ratujac gniotyWy osądźcie czy daje rade
pozdrawiam S
Podoba się...
Choć chyba przeostrzone...
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Fajne, nawet byłoby super, ale razi jedna rzecz. Ta latarnia, czy słup, czy co to tam jest, wygląda jakoś źle. Nie wiem czy to kwestia mojego laptopa, ale wokół wyraźnie widać białą obwódkę. Albo to wynik jakiejś korekcji np kontrastu, saturacji w tym obszarze, albo przeostrzenia, albo nie wiem... Najlepiej to..., gdyby udało się to występlować.
I chyba jednak przeostrzone.
D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...
Dobra góra ale dół zbyt mocno świeci. I fakt, deko przeostrzone. I ostrząc mogłeś ostrzyć na warstwie i np wykasować efekt ostrzenia na słupku.
Fotografia naprawdę ma potencjał, zdecydowanie jednak potrzeba tu więcej obróbki.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dziekuje pieknie za komentarzeczasu teraz mam sporo wiec jeszcze posiedze nad tym zdjęciem
![]()
Skontaktuj się z nami