Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58
    Oszczędny w słowach Awatar zebrantez
    Miasto
    Katowice/Skoczów

Domyślnie

Mi się ta 15 podoba tak jak jest, a 16 też bym w prawo dał
    Pzdr Marcin

Domyślnie

Sławek gratuluje, fotki są naprawdę super, tylko tak dalej, a nawet lepiej hehe
    http://tj-photographer.blogspot.com

Nikon D80 + F4,Mamiya C330, Chinon CP9-AF, Minolta Maxxum 7000, kupa szkieł +kupa gratów

Domyślnie

Gratuluje lekcji u Arachiusza .
    Bardzo ładne 8 i 10 .I nawet i ci się przeobrażenie dostało .Z narodzin najbardziej podoba się 11 .
    16 kadr do poprawy , bardzo ładne światełko , lecz brakło doświetlenia z przodu .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Arturze jakie tam lekcje , po prostu miejsce gzie narodzin było masa ...nic tylko legnąć i focić aż słońce nie wejdzie za wysoko

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Witam po wakacyjnej przerwie, choć nie było mnie tu dość długo to nie znaczy że próżnowałem w temacie makro, wręcz przeciwnie, ale dopiero teraz znalazłem trochę czasu żeby zabrać się za obrórbkę moich wakacyjnych makrofascynacji. Na początek jedno takie:
    17.

przy oazji jak ktoś zna nazwę to bardzo proszę, no i oczywiście krytyka mile widziana.

Dodam jeszcze jedeno, kadr podobny ale wykonany inaczej. Pierwsze zdjęcie przez mleczną pleksi i doświetlane od spodu białą kartką, drugie, bezpośrednie wschodzące słońce z pleksi odbijającą od spodu. Które Waszym zdaniem lepsze.

18.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ładne, zwłaszcza 1 (lepsze światło). Wyglądają mi na Arctia caja.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

dla mnie dwojka lepsejsza i bardzo fajna

Domyślnie

18 extra
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Najchętniej zobaczyłbym kadr jak na 18, ale oświetlony światełkiem z 17
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dziękuję za uwagi, mnie osobiście bardziej podchodzi światło z 17-ki, 18-ka wydaje się już zbyt ostra, ale skoro jeden z moich guru (Bulter) pisze, że 18-ka drugi guru czyli Dark, że 17-ka to nie mam więcej pytań.
    Czekam na mojego mistrza (nauczyciela) jak wpadnie i coś skrobnie, ale on teraz to chyba wywiadów udziela i dla nas maluczkich czasu brak. Dobra w oczekiwaniu na Arka wstawiam kolejne dwa.

19.

20.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów