Mi się ta 15 podoba tak jak jest, a 16 też bym w prawo dał
Szukaj
Mi się ta 15 podoba tak jak jest, a 16 też bym w prawo dał
Pzdr Marcin
Sławek gratuluje, fotki są naprawdę super, tylko tak dalej, a nawet lepiej hehe
http://tj-photographer.blogspot.com
Nikon D80 + F4,Mamiya C330, Chinon CP9-AF, Minolta Maxxum 7000, kupa szkieł +kupa gratów
Gratuluje lekcji u Arachiusza .
Bardzo ładne 8 i 10 .I nawet i ci się przeobrażenie dostało .Z narodzin najbardziej podoba się 11 .
16 kadr do poprawy , bardzo ładne światełko , lecz brakło doświetlenia z przodu .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Arturze jakie tam lekcje , po prostu miejsce gzie narodzin było masa ...nic tylko legnąć i focić aż słońce nie wejdzie za wysoko![]()
Witam po wakacyjnej przerwie, choć nie było mnie tu dość długo to nie znaczy że próżnowałem w temacie makro, wręcz przeciwnie, ale dopiero teraz znalazłem trochę czasu żeby zabrać się za obrórbkę moich wakacyjnych makrofascynacji. Na początek jedno takie:
17.
przy oazji jak ktoś zna nazwę to bardzo proszę, no i oczywiście krytyka mile widziana.
Dodam jeszcze jedeno, kadr podobny ale wykonany inaczej. Pierwsze zdjęcie przez mleczną pleksi i doświetlane od spodu białą kartką, drugie, bezpośrednie wschodzące słońce z pleksi odbijającą od spodu. Które Waszym zdaniem lepsze.
18.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dla mnie dwojka lepsejsza i bardzo fajna![]()
18 extra
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Najchętniej zobaczyłbym kadr jak na 18, ale oświetlony światełkiem z 17![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Dziękuję za uwagi, mnie osobiście bardziej podchodzi światło z 17-ki, 18-ka wydaje się już zbyt ostra, ale skoro jeden z moich guru (Bulter) pisze, że 18-ka drugi guru czyli Dark, że 17-ka to nie mam więcej pytań.
Czekam na mojego mistrza (nauczyciela) jak wpadnie i coś skrobnie, ale on teraz to chyba wywiadów udziela i dla nas maluczkich czasu brak. Dobra w oczekiwaniu na Arka wstawiam kolejne dwa.
19.
20.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami