Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Wersje Ps'a.

Domyślnie Wersje Ps'a.

Witam.

Mam Photoshopa 7 (czy tam wersja 7). Tak mnie zastanawia, czy on jest wystarczający, żeby fajnie obrobić fotki. Wielu z Was pewnie korzysta z (wydaje mi się) lepszych wersji PS'a, czyli CS3/4.

Czy ta wersja jest jakaś bardzo przestarzała i dobrze byłoby zaopatrzyć się w coś nowego, czy jest jednak wystarczająca i wszystkie potrzebne efekty itp. są zawarte?

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

korzystam głównie z elementów PS'a które były dostępne już w PS4, reszta to wodotryski, które w CS4 osiągnęły stan irytujący mnie. Z nowych najlepiej pracuje mi się na CS3. Do samych zdjęć, jednak wystarczy ci dowolna wersja...

Domyślnie

z lenistwa przeskoczylem z Photoshopa na Lightroom 2 i nie zaluje. ale z PS czasami jeszcze kozystam, ale do domowych i szybkich obrobek jednak LR2 jest dla mnie nie zastapiony. ale, to tylko taka moja opinia jakich wiele.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ogonowa Zobacz posta
    Witam.

Mam Photoshopa 7 (czy tam wersja 7). Tak mnie zastanawia, czy on jest wystarczający, żeby fajnie obrobić fotki. Wielu z Was pewnie korzysta z (wydaje mi się) lepszych wersji PS'a, czyli CS3/4.

Czy ta wersja jest jakaś bardzo przestarzała i dobrze byłoby zaopatrzyć się w coś nowego, czy jest jednak wystarczająca i wszystkie potrzebne efekty itp. są zawarte?
    A jaki masz aparat? I czy zamierzasz wołać rawy. Ja korzystam z CS2. CS3 kusi, ale akurat nie mam lepszego komputera pod ręką, a CS4 jest za wolny.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    a CS4 jest za wolny.
    pan raczy zartwoac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez northrop Zobacz posta
    pan raczy zartwoac
    nie żartuje, tnie się i tyle
    niezależnie od sprzętu, i nie tylko u mnie, ale i kolegów też
    i jaki pan...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

CS4 nie tnie się, ma może większe wymagania i tyle, przynajmniej u mnie się nie tnie... a może piraty się tną?

Domyślnie

Nie wiem co insynuujesz. Ciął się jak go zainstalowałem, więc wywaliłem w cholerę.
    Wpiszcie w google "CS4 slow" i zobaczycie, że problem istnieje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Ja korzystam z CS2. CS3 kusi, ale akurat nie mam lepszego komputera pod ręką, a CS4 jest za wolny.
    Ja mam wrażenie, że CS jest nieco lepiej zoptymalizowany od CS2 i chodzi szybciej. Co do cięcia CS4 - mam upgrade od jakiegoś czasu (kupiłem CS3 uprawniające do bezpłatnego upgr), ale zainstalowałem dopiero niedawno bo kupowałem nowy komputer. Póki co żadnego cięcia na stwierdziłem.
    staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek

Domyślnie

Powyżej miało być, że CS3 jest nieco lepiej zoptymalizowany od CS2 i chodzi szybciej.
    staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów