Szukaj
W wielu wypadkach nie ma wyjścia - trzeba się szarpnąć na "dwusystemowość"...![]()
| N
IMHO nie sądze żeby się zdecydowali na uchylny ekranik - w entry level jest to jak najbardziej uzasadnione ale powiedz mi dla ilu ludzi robiących zdjęcia aparatami pro/semi-pro będzie przydatny, ilu takich fotografów woła o to na forach?? Jak dotąd było tylko wydziwianie na uchylny ekranik w D5k które sie przerodziło w "eee tam niech sobie uchylne ekraniki w entry-lvl będą co mnie to..."
Nikon na pewno doda filmiki, nie ma wątpliwości, choć opinie o użyteczności takiego gadżetu są mocno podzielone.
Mnie tylko ciekawi kto pierwszy da radio do lamp?
Masz na myśli synchronizację do lamp studyjnych? W niektórych seriach niektórych producentów już jest.
Jeśli ci chodzi o lampki "reporterskie" to minolta już dawno miała system oparty na radiu.
Natomiast jeśli ci chodzi o odbiornik radiowy w bodytaki z gadaniną i muzyką to ... na razie czekamy
![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 10-07-2009 o 23:16
Takie FlexyTT5 by pewnie bez problemu mogli wsadzić do półki jednocyfrowej - marketingowcy będą to pewnie trzymać do momentu gdy nie będzie nic innego do poprawy...
Btw - seksi wątek, cola czy pepsi?
Canon 200/2 to jedyna rzecz która mnie trzyma przed przejściem na d700, brak sensownego FF w canonie to jakiś ponury żart.
myśle że bardzo szybko ludzie przestaną drwić z tego że aparaty kręcą filmy (a jeszcze niedawno - boki zrywać), przestanie to być gadzetem a stanie się normalnym użytecznym narzędziem
http://tiny.pl/hh7vx
www.fotokasty.pl/
www.tamtamagency.com.pl/?s=5&fid=4
www.tamtamagency.com.pl/kon/
Skontaktuj się z nami