a ta dłoń to Lucka? bo jeśli Lucyny to mało naturalna
Szukaj
a ta dłoń to Lucka? bo jeśli Lucyny to mało naturalna
Lucyna nawet fajnie wyszła, mercedesa niestety nie widzę.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Myślę,że kadr i poza za bardzo są przekombinowane (prawa noga wygląda tak jakby wychodziła z innej części ciała niż powinna).A co do mercedesa to popieram przedmówców,już nie wspomnę o roczniku.Nie lepiej takie zdjęcie nazwać po prostu"Lucyna" albo "Lucka"?
jak dla mnie kadr super wyszedł, a Wy się czepiacie jakichś nieistotnych szczegółów
zdjęcie jest przyjemne w odbiorze i nie widać rażących błędów
kadr przemyślano i ciekawie zrealizowano pozę modelki
mogło by być odrobinę szerzej by uprzyjemnić odbiór ale jak dla mnie 4 +
Smutna mina modelki spowodowana jest złym stanem technicznym rzeczonego Mercedesa ( urwane oparcie fotela, zniszczony próg i brak uszczelki drzwiowej ). Tapicerka faktycznie jest z tego okresu. Miałem 3 takie auta i w 2 ( 1962 i 1964 ) był właśnie ten wzór .
to dodam zdjecie na ktorym widac troche wiecej wnetrza auta... przynajmniej takie mamzdjecie robione po szerokosci wiec tak tylko daje jako ciekawostka.
Ten mercedes to jednak szrot jest.
Ten mercedes jest w trakcie odnowy pewnie :P a co do pierwszego zdjęcia to jednak trochę jaśniej by się przydało
xD
dawaj następne
Skontaktuj się z nami