Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: justyna i tomek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie justyna i tomek

witam,

zapraszam do obejrzenia galerii z linku ponizej i prosze o kontruktywna krytyke.

milego ogladania (zdjec jest tylko 65, mysle, ze warto dotrwac do konca)

www.kamilczaja.com/justynaitomek

co o nich sądzicie? poziom retuszu? jakies emocje?

na zachętę:

D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Jak dla mnie 2 i 5 są naj. Wg mnie 1 trochę za jasno, ale to może wina mojego monitora. Nie zapomnij o numerowaniu zdjęć
    D601855VR 35 1.8G S1020

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romes Zobacz posta
    Jak dla mnie 2 i 5 są naj. Wg mnie 1 trochę za jasno, ale to może wina mojego monitora. Nie zapomnij o numerowaniu zdjęć
    nie numerowałem, bo chciałem, żeby każdy zobaczył całą galerię.
    podaję jeszcze raz link:
    www.kamilczaja.com/justynaitomek
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

obrobka kurcze ciezka :/
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

obejrzałem galerię i jestem pod niemałym wrażeniem. te zdjęcia są inne od tego, do czego przyswyczaiło nas to forum. te zdjęcia są dobre, widziałem nawet kilka, które nazwał bym mianem perełek

co szczególne zwróciło moją uwagę to oddanie emocji.
    Jak zrobiłeś to zdjecie z gołębiem przy życzeniach?

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Podoba mi sie swiatlo, kontrast i ogolnie konwersja BW na ostatnim.

Numer 3 ma chyba zbyt intensywna tonacje i za wysoki kontrast (ale to na moj gust) A numer 4 chyba jednak za ciemne... domyslam sie ze chciales zrobic taki klimat, ale czegos zabraklo (moim zdaniem).
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

chyba sie pospieszylem, ale po slowach arturjb ogladnalem galerie i faktycznie to prawda co napisal
    gratulacje

Domyślnie

Bardzo dobry materiał wyjściowy. Masz wiele świetnych chwil.
    Kilka standardowych ujęć. Kilka smaczków
    Osobiście gustuję w delikatniejszej obróbce.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Witam Kolegę z Wrocławia
    smoliście, ponuro smutnie i ciężko, konwersje do czerni i bieli zupełnie nie w moim guście.
    znam miejsca i sytuacje w których przyszło Tobie fotografować - plener, kościół i salę w Hotelu Jasek. Wiem jak mogą wyglądać na zdjęciach bo to Wrocławskie standardy. Twoje wersje zupełnie mi nie leżą. Talent, refleks do łapania chwili - istotny, bo jak wynika z moich doświadczeń prawie nie do nauczenia - masz. Nie oszalej tylko z radości widziałem setki zdjęć takich samych i dziesiątki lepszych. Tymczasem Twój ewentualny talent tonie w technicznej ułomności zaprezentowanych zdjęć.
    POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Witam Kolegę z Wrocławia
    smoliście, ponuro smutnie i ciężko, konwersje do czerni i bieli zupełnie nie w moim guście.
    znam miejsca i sytuacje w których przyszło Tobie fotografować - plener, kościół i salę w Hotelu Jasek. Wiem jak mogą wyglądać na zdjęciach bo to Wrocławskie standardy. Twoje wersje zupełnie mi nie leżą. Talent, refleks do łapania chwili - istotny, bo jak wynika z moich doświadczeń prawie nie do nauczenia - masz. Nie oszalej tylko z radości widziałem setki zdjęć takich samych i dziesiątki lepszych. Tymczasem Twój ewentualny talent tonie w technicznej ułomności zaprezentowanych zdjęć.
    POZDRAWIAM

konkurencja nie śpi

zdjęcia inne niż większość na forum, ale czasami przydaje się inne, świeże spojrzenie na temat odbiegające od standardów

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów