Szukaj
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
Jak dla mnie 2 i 5 są naj. Wg mnie 1 trochę za jasno, ale to może wina mojego monitora. Nie zapomnij o numerowaniu zdjęć![]()
D601855VR 35 1.8G S1020
nie numerowałem, bo chciałem, żeby każdy zobaczył całą galerię.
podaję jeszcze raz link:
www.kamilczaja.com/justynaitomek
D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR
obrobka kurcze ciezka :/
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
obejrzałem galerię i jestem pod niemałym wrażeniem. te zdjęcia są inne od tego, do czego przyswyczaiło nas to forum. te zdjęcia są dobre, widziałem nawet kilka, które nazwał bym mianem perełek
co szczególne zwróciło moją uwagę to oddanie emocji.
Jak zrobiłeś to zdjecie z gołębiem przy życzeniach?
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Podoba mi sie swiatlo, kontrast i ogolnie konwersja BW na ostatnim.
Numer 3 ma chyba zbyt intensywna tonacje i za wysoki kontrast (ale to na moj gust) A numer 4 chyba jednak za ciemne... domyslam sie ze chciales zrobic taki klimat, ale czegos zabraklo (moim zdaniem).
chyba sie pospieszylem, ale po slowach arturjb ogladnalem galerie i faktycznie to prawda co napisal
gratulacje
Bardzo dobry materiał wyjściowy. Masz wiele świetnych chwil.
Kilka standardowych ujęć. Kilka smaczków
Osobiście gustuję w delikatniejszej obróbce.
Witam Kolegę z Wrocławia
smoliście, ponuro smutnie i ciężko, konwersje do czerni i bieli zupełnie nie w moim guście.
znam miejsca i sytuacje w których przyszło Tobie fotografować - plener, kościół i salę w Hotelu Jasek. Wiem jak mogą wyglądać na zdjęciach bo to Wrocławskie standardy. Twoje wersje zupełnie mi nie leżą. Talent, refleks do łapania chwili - istotny, bo jak wynika z moich doświadczeń prawie nie do nauczenia - masz. Nie oszalej tylko z radościwidziałem setki zdjęć takich samych i dziesiątki lepszych. Tymczasem Twój ewentualny talent tonie w technicznej ułomności zaprezentowanych zdjęć.
POZDRAWIAM
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami