Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Asia i Arek 20 czerwca

Witajcie.
    W sobotę 20 czerwca miałem przyjemność pracować z przemiłą Parą Asią i Arkiem.
    Poniżej przedstawiam pod Waszą ocenę kilka fotek na szybko.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.

Pozdrawiam

ps. Kościół i wesele póki co jest jeszcze w obróbce

Domyślnie

3 nieostra
    a 4 hmmmm - musiales dac palnikiem na PM - a szkoda
    5 - pobaw sie cieniami przy oczach bo wyglada jakby miala reczna rozmowe ze swoim wybrankiem wynik - limo
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Szostka to Twoj pomysl

Domyślnie

w połowie Oczywiście jest to fota pozowana żeby nie było ;p

Domyślnie

4 i 5 to praktycznie to samo, zdecyduj się, za dużo lampy w tych kadrach, 6 jak dla mnie niesmaczna

Domyślnie

2. Najgorsze, Panna młoda jakaś taka mina nie tages
    4. prześwietlona lampą
    6. Motyw jak dla mnie trochę nie trafiony, może innym się będzie podobać

Odnośnie kadrowania: nie jest najgorzej nie ma dziwnych cięć, i centralnych kadrów, ale moim zdaniem powinieneś zejść niżej tak na 3/4 , nie ze stojaka, prawie wszystkie moim zdaniem są robione za wysoko, zejdź niżej trochę plecy bolą ale warto

Odnośnie błyskania: dla mnie za dużo światła błyskowego, przydało by się to światło bardziej zmiękczyć i rozproszyć np. dyfuzor + parasolka, poza tym wychodzą przepalenia, bardzo mocne kontury suknia strasznie się błyszczy

Ogólnie jest ładnie,
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Może napiszę, co mnie najbardziej razi
    - trzymany tren przez Młodą... wygląda jakby nie miała co z tym zrobić więc sobie przewiesiła przez rękę
    - 6 - jak la mnie niesmaczne i żenujące... takiego zdjęcia bym w swoim portfolio nie chciala mieć i z pokazywaniem innym też bym się nie wychylała. Ale to moje subiektywne zdanie.
    Poza tym za dużo lampy, trochę bałaganu w tle i pozy takie sobie, no i kieliszki... nie moje klimaty...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez franz55 Zobacz posta
    w połowie Oczywiście jest to fota pozowana żeby nie było ;p
    To, ze pozowana jest raczej logiczne.
    Zapytalem bo troche dziwny pomysl IMO. Pomyslalem, ze to para mloda chciala cos tego typu, bo dziwne zeby fotograf mial taka idee na plenerze slubnym

pozdr.

Domyślnie

ja proponuje, zeby 6 porozsylac gosciom z podziekowaniami za obecnosc na weselu

ogolnie to mnie te zdiecia nie zachwycaja.

Domyślnie

Za bukowym ...
    Szósteczka niesmaczna i raczej wybiłbym z głowy młodym takie pomysły. Wiem, że klient płaci klient żąda ale są pewne granice.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów