Szukaj
moja ścieżka z cyfrowymi body N wygląda tak D40 -> D80 -> D90 - po trzykroć warto zamienić każdą puszkę klasy Dxx/D5k na D90. - niektórzy mówią że wymieniać Dxx to tylko na Dxxx - ale nie każdy potrzebuje przecież uszczelnionego korpusu, czy pomiaru z manualnymi szkłami itp. przydatnymi dodatkami - niektórym wystartczy oczywista oczywistość jaką jest matryca CMOS.
Pragne zauważyć, że dxxx to nie tylko uszczelnienia, ale przede wszystkim jest duzo lepszy AF. Mam D90 od grudnia, sprzet swietny, ale czasem brakuje mi szybkiego i celnego AF. Także jak koledze w D70 AF wystarczał to i w D90 wystarczy, ale jak marzysz o lepszym AF (duzo lepszym) to dxxx konieczny. Sam szukam okazji na wymiane na d300.
Nikon http://greg77.com/
jeszcze raz dziekuje za postyz AFu w D70 bylem calkiem zadowolony wiec i D90 nie powinien w tym punkcie rozczarowac ... rzeczywiscie D70 lepiej lezy w rece, ale D90 pod tym wzgledem jest lepszy od D80 wiec nie powinno byc az tak zle ... trzeba sie bedzie przyzwyczaic do mniejszego aparatu .... D300 za duzy i za drogi, roznica pojdzie w jakies szklo za jakis czas
![]()
Skontaktuj się z nami