Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: czarnula 2

Domyślnie czarnula 2

Kiedyś pokazywałem zdjęcia "czarnuli" i wyszło wg opinii forumowiczów dość płasko.
    Dwa dni temu miałem okazję spotkać się ponownie z czarnulą i idąc za ciosem zmieniłem podejście i zarazem postarałem sie o wizaż na szybkiego wspólnie z Patrycją (też modelką) Wybrałem wstępnie trochę zdjęć i proszę o opinię.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

4ka... "Odstaje" (w sensie pozytywnym) od reszty. Podoba mi się światło i obróbka, i bardzo ostre i wyraźne oczy. Pięknie wyeksponowane ramiona. Miód
    5ka - porażka z wycinaniem tła, zniszczone włosy. Jeśli już takie musi być, pokusiłbym się o rozmycie krawędzi, żeby nie było widać pikseli.
    Jeszcze 13 mi się podoba, chyba dlatego że kadr jest inny niż w całej serii.

Ogólnie wydaje mi się, że cała seria bardzo dobra, tylko jakoś mi przeszkadza to lekkie "mleko" na niektórych.

To tyle moich lamerskich uwag :-]

EDIT:
    Patrzę i patrzę, jeszcze 3ka super. Hmmm... wrócę tu jeszcze.
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo_s Zobacz posta
    4ka... "Odstaje" (w sensie pozytywnym) od reszty. Podoba mi się światło i obróbka, i bardzo ostre i wyraźne oczy. Pięknie wyeksponowane ramiona. Miód
    5ka - porażka z wycinaniem tła, zniszczone włosy. Jeśli już takie musi być, pokusiłbym się o rozmycie krawędzi, żeby nie było widać pikseli.
    Jeszcze 13 mi się podoba, chyba dlatego że kadr jest inny niż w całej serii.

Ogólnie wydaje mi się, że cała seria bardzo dobra, tylko jakoś mi przeszkadza to lekkie "mleko" na niektórych.

To tyle moich lamerskich uwag :-]

EDIT:
    Patrzę i patrzę, jeszcze 3ka super. Hmmm... wrócę tu jeszcze.
    5 tka tłem jest duża lampa studyjna.
    To mleko wywołane jest wpadaniem światła pod odpowiednim kątem

Dzięki

Domyślnie

Świetna ósemka, reszta jakoś mi nie pasuje. Ale foć tą dziewczynę dalej, fantastyczna jest!
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Moim zdaniem 5 i 8 wygrywaja. Moze nie trzeba bylo tak wielu fotek dawac bo to troszke efekt popsulo? Jeśli chodzi o foty to w dobra strone zmierzasz
    Nikon D80, 50 f/1.8, 85 f/1.8, T-na 12-24, Praktica MTL... i wiele, wiele chęci.
    Mój pierwszy w życiu blog

Domyślnie

dla mnie tylko 8. pozostałe jak dla mnie troche za bardzo "pozowane i zmanierowane". chetnie zobacze następne
    http://web.me.com/s.wisniewski
    D80, N18-200VR, N50 1.4

conik
    Gość

Domyślnie

modelka ma jedna dyzurna mine na wszystkich zdjeciach.....imo przepozowane i sztuczne....pani ma potencjal ale sie strasznie spina i to niestety widac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal C. Zobacz posta
    Moim zdaniem 5 i 8 wygrywaja. Moze nie trzeba bylo tak wielu fotek dawac bo to troszke efekt popsulo? Jeśli chodzi o foty to w dobra strone zmierzasz
    Wstawiłem wszystkie z ciekawości jakie będą opinie. Ja wybrałem 3. Wizażystka kolejne 11. Modelka ma problem z internetem i nie wiem co dla niej jest dobre.. Ale jak sobie poradzi z netem to dodam te które wybierze. Sam się gubię w tym co dla kogo najlepsze i dlatego wystawiam tak dużo. Wykorzystuje was

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    modelka ma jedna dyzurna mine na wszystkich zdjeciach.....imo przepozowane i sztuczne....pani ma potencjal ale sie strasznie spina i to niestety widac
    to fakt.
    Trzeba czasu

Domyślnie

4 bardzo dobra.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów