Auto contrast czy auto color czy auto tones nie naprawią zawsze wszystkiego, mogą choć nie muszą sugerować kierunek obróbki choć czasem dają świetne efekty i nie do końca przez nas przewidywane.
Szukaj
Auto contrast czy auto color czy auto tones nie naprawią zawsze wszystkiego, mogą choć nie muszą sugerować kierunek obróbki choć czasem dają świetne efekty i nie do końca przez nas przewidywane.
gladar, potwierdze jedynie pilna potrzebe skalibrowania przez Ciebie monitora.![]()
A ja widzę na zwykłym LiteOn'ie (CRT), że obróbka jest zbyt agresywna. Kolorowy obrazek i nic więcej. Poza tym oczekiwałem zdjęcia jakiegoś czerwia pożerającego harvestera podczas zbioru melanżu, a tu zwykły krajobraz...
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Też po tytule oczekiwałem czegoś innego...co do samej foty, narazie się nie wypowie, bo na laptopie oglądam, a z tym wiadomo jak jest...
Dajmy już pokój tej fotce - błagam ..
Jest to najlepszy przykład jak odrobina piwa wpływa na stępienie samokrytycyzmu.
Dziś rano wszystko wygląda inaczej...
sorry....
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Skontaktuj się z nami