Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Russia

Domyślnie Russia

Zapraszam do oglądania i wyrażenia jakichś konstruktywnych uwag :]

1.

2.

3.

4.

www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

ładnie w avatarze, a zdjęcia też ładne, tylko czemu ta pani taka strasznie poważna?

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem nikt na świecie nie ma takich przegiętych oczu... I jakkolwiek jestem otwarty na tzw 'wizje artysty', to tutaj (poza czwórką) te oczy bolą...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dla mnie to są bardzo ładne zdjęcia. Piękna dostojna kobieta. Rzeczywiście rosyjska uroda i oczy. Chyba jedynka najbardziej mi się podoba.

Domyślnie

Oczy przesadnie rozjaśnione, na 3 obciąłbym górę ze słupkami, na dwójce nie pasuje mi to, jak inne kolory są pod i nad ramieniem - brak ciągłości. Ogólnie foty ok, ale bez szału, taka rzemieślnicza robota, modelka trochę... statyczna. Brak mimiki, raczej zdjęcia głowy w czapce niż portret pokazujący nam tę osobę. Wydaje mi się też, że troszkę za krótki czas był użyty często (widzę, że dość ciemno było), co wpłynęło na ostrość/miękkość obrazka - choć być może to jakaś obróbka.

Domyślnie

dzięuję za wszystkie słowa

poważność modelki to zamysł

oczy faktycznie może przedobrzyłam

a co do kolorów, to ciężko zrobić zimową rosję w czerwcu w parku podczas deszczu
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

[
    raczej zdjęcia głowy w czapce niż portret pokazujący nam tę osobę.
    o,to,to...ale uroda bardzo rosyjska

Domyślnie

Z oczami "pojechałeś" o jeden most za daleko
    D7200

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Moniko, nie lubie tego koloru szminki Usta wygladaja jak po Spaghetti Napoli

Domyślnie

Czwóreczka prze pani mi się podoba
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów