Szukaj
ładnie w avatarze, a zdjęcia też ładne, tylko czemu ta pani taka strasznie poważna?
Moim skromnym zdaniem nikt na świecie nie ma takich przegiętych oczu... I jakkolwiek jestem otwarty na tzw 'wizje artysty', to tutaj (poza czwórką) te oczy bolą...
Dla mnie to są bardzo ładne zdjęcia. Piękna dostojna kobieta. Rzeczywiście rosyjska uroda i oczy. Chyba jedynka najbardziej mi się podoba.
Oczy przesadnie rozjaśnione, na 3 obciąłbym górę ze słupkami, na dwójce nie pasuje mi to, jak inne kolory są pod i nad ramieniem - brak ciągłości. Ogólnie foty ok, ale bez szału, taka rzemieślnicza robota, modelka trochę... statyczna. Brak mimiki, raczej zdjęcia głowy w czapce niż portret pokazujący nam tę osobę. Wydaje mi się też, że troszkę za krótki czas był użyty często (widzę, że dość ciemno było), co wpłynęło na ostrość/miękkość obrazka - choć być może to jakaś obróbka.
dzięuję za wszystkie słowa
poważność modelki to zamysł
oczy faktycznie może przedobrzyłam
a co do kolorów, to ciężko zrobić zimową rosję w czerwcu w parku podczas deszczu![]()
[o,to,to...raczej zdjęcia głowy w czapce niż portret pokazujący nam tę osobę.ale uroda bardzo rosyjska
![]()
Z oczami "pojechałeś" o jeden most za daleko![]()
D7200
Moniko, nie lubie tego koloru szminkiUsta wygladaja jak po Spaghetti Napoli
![]()
Czwóreczka prze pani mi się podoba![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami