witam,
przymierzam się do zmiany swojego wysłużonego D40 na coś nowszego. Te dwa modele mieszczą się w budżecie (max. 3500pln). Czytałem że z D5000 pojawiają się problemy. Zależy mi na rzetelnych wypowiedziach specjalistów
pzdr
Szukaj
witam,
przymierzam się do zmiany swojego wysłużonego D40 na coś nowszego. Te dwa modele mieszczą się w budżecie (max. 3500pln). Czytałem że z D5000 pojawiają się problemy. Zależy mi na rzetelnych wypowiedziach specjalistów
pzdr
Już był podobny temat o ile się nie mylę. W D90 też pojawiają się niektórym problemy - też o tym jest odrębny temat.
Temat przerabiany na forum i to calkiem nie dawno!!!!
Poszukaj sobie.....a tutaj spodziewam sie kolejnej klotni na ten temat
Bierz D90 szkla od D40 masz na poczatek wiec kupuj puszke.....pamietaj ze d5k to podobna klasa co twoj stary tyle ze nowoczesniejszy od D40....
D90 da ci mozliwosc rozwoju....polecam
Nikon http://greg77.com/
jak sie zmiescisz w kasie to bierz d90 jak nie to pozostanie Ci 5000
Zbędny
dokładnie tak, jak napisał "szymonvader", i przy zakupie zapytaj, czy jak Ci padnie przez pierwsze parę dni, to czy Ci wymienią na drugi sprzęcik, wtedy jesteś ubezpieczony w razie awarii![]()
F90X, D600
szkła mam, jesli juz to kupie samo BODY.
pzdr
jak masz D40 to się nie śpiesz - czekaj spokojnie na jakąś fajną okazje D90![]()
to czatuj na gieldzie juz bylo kilka sztuk w dobrych pieniazkach takze moze sie cos ustrzeli![]()
Zbędny
Zdecydowanie D90, nawet kosztem paru mcy dodatkowego oszczedzania (a w miedzyczasie moze sie trafi jakas okazja/promocja).
Skontaktuj się z nami