Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie podnoszenie lustra

MAm D80 i chcialem ustawic podnoszenie lustra a tam mi sie wyswietlil komunikat" ta opcja jest nie dostepna przy bieżacych ustawieniach" mam ustawione na manualu i nie zabardzi wiem co mam zrobic wiec prosze o pomoc.

Domyślnie

1. Stan baterii.
    2. Na zielone Auto.

instr. str 124-126.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Stan baterii około 75% na zielone auto i dalej bez zmian

Domyślnie

A instrukcja niestety bardzo daleko

Druga bateria, albo naładuj - bo nie pójdzie !
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-06-2009 o 22:57 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

nie mozez miec okolo 75%,75% to takie min,najlepiej miec wiecej wiec naladuj do pelna i sprawdz
    Zbędny

Domyślnie

Nie posiadam drugiej bateri wiec pozostalo mi naladowanie tej której posiadam. Czy tylko na 100% bateri mozna ta opeercje przeprowadzić?

Domyślnie

niekoniecznie ale z tego co pamietam do u mnie w d90 musialo byc wiecej niz 75% czyli np 76 ale naladuj do pelna i wtedy sprawdz bedziesz mial 100% pewnosc
    Zbędny

Domyślnie

OK narazie dziekuje, ładuje baterie a póżniej co bedzie to zobaczymy. Dam znac.

Domyślnie

Mam pytanie czy tutaj chodzi o wtepne podnoszenie lustra czy o podnoszenie w celu czyszczenia matrycy......jesli to drugie to bateria powyzej 75% i tryb jest nie wazny..w menu wybieramy opcje i wciskamy spust.....ograniczenie jest wprowadzone dla bezpieczenstwa!
    co do instrukcji to zawsze mozna zassac PDFa ze strony nikona.....wystarczy sie zarejestrowac

Domyślnie

Chodziło mi o wstepne podnoszenie lustra.A więc naładowałem baterie ustawiłem na "zielono" funkcja odżyła zatwierdziłem ok pojawil sie komunikat po chwili zgasł a na na gornym wyświetlaczu pojawiły sie na chwile poziome kreski i po chwili znów wyswietla nastawy.Czyli mam rozumiec ze do czasu wyłączenia sprzetu lustro bedzie cały czas podniesione.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów