Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Ja też przechodzę ten problem: D700 + SB-900 + 24-70 + 70-200 + jakieś dwa szkła wielkości pięćdziesiątki i butelka na wodę 0,5 litra Póki co wybór padł na SR D400 lub D550 ze względu na łatwość we wrzucaniu i wyjmowaniu szkiełek z torby przez szparę w pokrywie górnej. Do tego szczelność, można położyć na chwilę na mokrej glebie i cały sprzęt stoi pionowo w swoich przegrodach, co ma decydujące znaczenie przy szybkim dostępie i bezpieczeństwie sprzętu (nic nie leży na sobie). Robię fotki na lepszych imprezach, w gajerku i nie wypada mi nosić wtedy plecaka, ale torbę już tak
    Cena nie ma znaczenia, bo sprzęt to kilkadziesiąt tysięcy, a torba zaledwie parę stów, więc co to za przelicznik?
    "Nikon's DX size sensors are perfect; there's no reason to make them the archaic size of the old 35mm film frame." Ken Rockwell
    Znawca odnaleziony.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Nie wiem w jaki sposób użytkował swoją 500 AW kolega pedro ???
    Po moim Reporterze 550 przejechał Nissan Terrano i torba wymagała jedynie prania. Zawartość również pozostała nie tknięta, ale to raczej cud niż zasługa torby.
    W sumie świetna torba jest miękka, ale bez przesady; nosi się wygodnie, nie łamie się, nic mi nie pękło ani się nie urwało.
    Torbę mam jakieś 3 lata i nie zamienię jej na inną
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów