Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Śliczne, jak malowane
    Jarek

Domyślnie

bedzie robiło fenomenalne wrażenia przy powiększeniu a3+ i lepszej obróbce.
    d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....

Domyślnie

a co jeszcze gdzie dopiescic?
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

1. przy tak małym zdjęciu nie jestem pewien, ale dziecku zrobiła się jakaś dziwna aureola - nie wiem czy to wina małego formatu i jak to będzie wyglądało w powiększeniu.
    2. zadbałbym bardziej o symeterię (na małym tak bardzo nie razi, ale w większym może być bardziej widoczne) - po lewo ucinasz deski.
    3. czy jest równo? - linia wody, bo plaża jest krzywa i ciężko jest mi określić.
    4. pobawiłbym się suwakami czerni i kontrastu koloru w camera raw - wydobyłbym trochę więcej z chmur.
    Ale czym bardzie więcej patrze na zjęcie tym bardziej mi się podoba. Seria jeszcze bardziej.
    d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....

Domyślnie

ta poskrobałam trochę, a Jedyny (tj. Karl J.) wyprostował, bo moja percepcja świat mocno zakrzywia.

trochę lepiej?
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

zeby mozna bylo miec takie chmury na telefon przed sesja to bylo by pieknie

Domyślnie

naprawdę świetne, wszystko gra.
    p.s nie bałeś się piorunów
    Pozdrawiam
    Tomek
    spfl.pl

Domyślnie

bałaś, jestem kobietą

nie, nie bałam prawie nie błyskało. ot ze dwa, trzy razy, wtedy już byłam w drodze na tramwaj.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Fajne zdjęcie , fajny pomysł.

Domyślnie

Zdjęcie rewelacyjne! Do oglądania w dużym formacie raczej. Tyle warstw i interesujących motywów rzadko widuję na zdjęciach. Wielkie brawa (raczej za poprawioną wersję, choć trochę odrealniony błękit nie wiem czy bym nie sprowadził bardziej do natury). Dla mnie prócz oczywstości, zdjęcie w ogromnej mierze robią kosze na śmieci, a układ parkietu, kompozycja, równoległość horyzontu, desek.... dużo by tu wymieniać. Dla mnie to arcydzieło światowego formatu.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów