Śliczne, jak malowane![]()
Szukaj
bedzie robiło fenomenalne wrażenia przy powiększeniu a3+ i lepszej obróbce.
d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....
a co jeszcze gdzie dopiescic?
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
1. przy tak małym zdjęciu nie jestem pewien, ale dziecku zrobiła się jakaś dziwna aureola - nie wiem czy to wina małego formatu i jak to będzie wyglądało w powiększeniu.
2. zadbałbym bardziej o symeterię (na małym tak bardzo nie razi, ale w większym może być bardziej widoczne) - po lewo ucinasz deski.
3. czy jest równo? - linia wody, bo plaża jest krzywa i ciężko jest mi określić.
4. pobawiłbym się suwakami czerni i kontrastu koloru w camera raw - wydobyłbym trochę więcej z chmur.
Ale czym bardzie więcej patrze na zjęcie tym bardziej mi się podoba. Seria jeszcze bardziej.
d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....
zeby mozna bylo miec takie chmury na telefon przed sesja to bylo by pieknie![]()
naprawdę świetne, wszystko gra.
p.s nie bałeś się piorunów![]()
bałaś, jestem kobietą![]()
nie, nie bałamprawie nie błyskało. ot ze dwa, trzy razy, wtedy już byłam w drodze na tramwaj.
D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog
Fajne zdjęcie , fajny pomysł.
Zdjęcie rewelacyjne! Do oglądania w dużym formacie raczej. Tyle warstw i interesujących motywów rzadko widuję na zdjęciach. Wielkie brawa (raczej za poprawioną wersję, choć trochę odrealniony błękit nie wiem czy bym nie sprowadził bardziej do natury). Dla mnie prócz oczywstości, zdjęcie w ogromnej mierze robią kosze na śmieci, a układ parkietu, kompozycja, równoległość horyzontu, desek.... dużo by tu wymieniać. Dla mnie to arcydzieło światowego formatu.
Skontaktuj się z nami